Jdi na obsah Jdi na menu
 


navod na mafia 2

14. 7. 2008
starý muž. Jmenoval se Thomas Angelo. Jednoho dne k němu přijelo auta a vystoupili z něj 2 muži a zeptali se Tomma „pan Angelo?", ANO? Pozdravuje vás don Salieri a odstřelili ho. Potom rychle ujeli. Nikdo to neviděl až na Thomasova vnuka Frederica, který stál za rohem. Frederico se učil od svého dědy zacházet se zbraněmi a tak se chtěl pomstít donu Salierimu. Teď už donu Salierimu juniorovi.

1) Pátrání:
Frederico musí zajet do města vypátrat, kde sídlí největší gang. Gang se usídlil blízko přístaviště ve Works Guarter. Frederico zajede k jednomu starému domu, kde sídlí největší městský gang. Frederico si nejdříve promluví s bossem gangu. Ten dá Fredericovi úkol. Musí vypátrat kde sídlí rodina dona Salieriho jr., ale Frederico se od svého dědy dozvěděl že rodina dona Salieriho sídlila v Little Italy v Salieriho baru. Frederico pak vše oznámil svému bossovi kde by mohl Salieri jr. sídlit.

2) Útok na bar:
Když přijde Frederico do domu jeho gangu zjistí, že je boss pěkně naštvaný. Říká že mu Salieri jr. stále kazí plány a tak se ho rozhodne zlikvidovat. Tímto úkolem pověří Frederica, který ho bude muset splnit. K Fredericovi se připojí i velmi dobrý řidič Kevin Brown. Kevin ho zaveze k Salieriho baru, kde se připravý na útok. Kevin nastartuje motor, Frederico vezme granát, hodí ho a rychle nastoupí do auta. Navečer, když přijde Frederico domů, spatřil Kevina. Kevin mu chtěl sdělit, že se jim nepodařilo Salieriho jr. zabít.

3) Území:
Mafie dona Salieriho jr. začala uzavírat obchody s doutníkama na území gangu ve Works Guarter. Tohle se dozvěděl boss gangu a byl s tím plně nespokojen. Řekl tedy Fredericovi, Kevinovi a Peterovi, který dokáže otevřít spoustu zámků a jen tak se něčeho nelekne, aby jel s nimi. Musejí se dostat nepozorovaně do přístavu do jednoho z mnoha skladů, kde jsou doutníky naloženy na nákladní vozidlo.Večer se tedy vydá tahle parta na lup. Když přijedou k vrátnici, vylezou z auta a přijdou k vrátnému a Frederico ho uspí bassebalkou, svážou a začnou mu vyhrožovat, jestli jim neřekne kde jsou doutníky tak ho zabijí. Vrátný si to rychle rozmyslel a přivedl je do velkého skladu. Pak Kevin řekl vrátnému aby to otevřel, ale vrátný neměl klíč a tak ho Peter okamžitě zastřelil. Peter přistoupil k vratům a jednoduše je otevřel. Před nimi se objevily krabice s doutníky. Peter pak měl ještě jednu práci, musel otevřít nákladní vozidlo ,na které začal Frederico nakládat bedny. Peter auto odemkl a Kevin usedl za volant.V době kdy už chtěli vyjet náhle přišel skladník, který okamžitě zavolal pomoc.V té době začal Kevin řvát ( Frederico,vem si Thomson a vylez si na korbu). Frederico tam vylezl. Jen co odjeli ze skladu objevily se za ním 4 auta. Frederico vzal Thomson a okamžitě začal střílet. Když všechny auta setřásli přijeli do skladu za domem kde sídlí městský gang.

Intro:
Do Ameriky se vrátí Frankova dcera Julie, aby navštívila pana Thomase Angela. Když se dozví, že je Thomas mrtvý, zeptá se Sáry, kde je Frederico. Sára jí řekla že se odstěhoval do města. Julie se moc dlouho nezdržela a jela navštívit Frederica.

4) Špatný muž:
Jen co přijede Julie do města, zastaví se u Frederica. Po rozhovoru se Julia rozhodne, že si prohlédne město takové, jaké znala jen z otcova vyprávění. Když už prošla mnoho památek, zastavila se v parku. Za pár okamžiků k ní přijela velká dodávka a Julii unesli. Druhý den u Frederica zazvoní telefon, a ozve se neznámí hlas: Máme tu vaši přítelkyni. Přijděte na nadzemní parkovište na Central Island. Frederico tedy jde. Najednou před parkovištěm uvidí muže velmi podobného Fredericovi. Když muž přišel do garáže, parkoviště vybuchlo. Měl to být atentát na Frederica. Najednou Frederico uviděl, jak od parkoviště odjíždí luxusní automobil. Frederico musí nasednout do auta a sledovat únosce Julie.

5) Svoboda:
Jen co se Frederico dozví o skrýši, kde ukrývají Julii, vezme si Kevina a jde se na věc. Přijedete tedy k domu, kde Julii skrývají. Před dveřmi stojí ochranka.Vyšlete tedy Kevina, aby ochranku zabavil a vy můžete obejít dům a vlézt do sklepa. Sklep vypadá jako muniční sklad, takže si Frederico může nabrat munici. Frederico se musí chovat absolutně tiše, aby nebyl spatřen.Vyjde tedy do přízemí. Frederico přijde do pokoje.V pokoji vidí,jak se muž z ochranky kouká na televizi. Frederico si na chodbě sebere basetbalovou pálku a přijde zezadu k ochrance a co nejvíc ho uhodí.Frederico projde schodištěm až do prvního patra, kde už na něj čeká Kevin. Otevřete dveře do salónku, kde musíte postřílet všechny muže z ochranky. Až vysvobodíte Julii musíte rychle běžet k hlavnímu vchodu. Po cestě potkáte několik dalších mužů ze Salieriho mafie. Musíte nastoupit do nového Salieriho kabrioletu a setřást mafii z dohledu. Až se to povede odvezete Julii ke své matce na venkov.

Intro: Když Frederico s Kevinem hlídkovali ve Works Guarter, objevili podezřelé muže se zbraněmi. Toto vše řekl Frederico svému šéfovi. Za 2 dny se boss gangu dozvěděl, že se tu usadila nová Mafie dona Teraclina a zjistil také že chce zničit Salieriho rodinu. Boss si tedy sjednal schůzku s donem Teraclinem. Po dlouhém rozhovoru se gang s mafií dona Teraclina spojí a začíná boj proti MAFII dona SALIERIHO.

6) Výhružka:
Hned druhý den se Frederico dozvěděl, že pracuje pro dona Teraclina. Teraclino si chce Frederica vyzkoušet. Musíte vzít auto a přijet k Salieriho obchodu. Před obchodem stojí 2 muži ze Salieriho mafie. Muže musíte co nejdřív zabít a nenechat utéci prodavače. Až je zabijete utíkejte tedy za prodavačem a jednou ho střelte. V intru se zeptáte prodavače, kde Salieri bydlí. Poté co vám to řekne ho Frederico zastřelí. Pak přijdete do skladu kde namontujete bombu a vyhodíte obchod do povětří. Pak se vraťte do domu své Mafie.
7) Parník:
Frederico třetí den zajel do opchodu ze zbraněmi koupit si Colt1911A1 a Mosin Nagant.Kdiž jel do bytu svého dědi uložit si zbraně.Cestou zahlédl pklakát na kterém bylo napsáno že Don Salieri má narozeniny na parníku. Frederico druhý den jel k parníku a zjistil že už parník odjel.Frederico jel domů.
8) Útok na Salieriho
Frederica to hodně naštvalo když tam ten parník nebyl. Zajel pro zbraně. Vzal si Thompson a Colt1911. Přijel k Salieriho baru. Frederico věďel že kdyby šel do baru tak by ho poznali a nejspíš odpráskly. V autě měl molotov koktejl. Zapálil ho a hodil na bar a rychle ujel pryč. Za týden se dočet že pár mužů od Salieriho to zabylo ale Salieri a jeho muži přežili útok na bar.
9) Záchranná akce
Frederico měl dnes smůlu. Ale když se dozví že unesli Kevina, tak se naštval, jel za Teraclinem a řekl mu, ať mu dá to nejlepší auto co má že jede zachránit Kevina. Teraclin mu řekl že teda jo. Jel do skladiště kde věznili Kevina . Tam omráčil 2 hlídače a vzal si jejich zbraně (mají u sebe thomson a colt 911) vešel do dveří a postřílel tam asi 20 mužů. Jak prošel chodbou a zahnul doprava bylo tam 10 dveří. Ve třetích dveřích je 5 mužů a Kevin. Je třeba je postřílet, rozvázat Kevina, běžet do auta a jet za Teraclinem.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

edblad rondo ring

edblad rondo ring,2. 2. 2021 4:05


This is very interesting, You are a very skilled blogger. I have joined your feed and look forward to seeking more of your excellent post. Also, I've shared your site in my social networks! edblad rondo ring rise.sewomenpriz.com/sport/edblad-rondo-ring.php

händer i umeå

händer i umeå,2. 2. 2021 3:25


Every weekend i used to pay a visit this web site, as i want enjoyment, for the reason that this this web page conations really good funny stuff too. händer i umeå ranna.prizezwom.com/travels/haender-i-ume.php

odla vattenmelon i sverige

odla vattenmelon i sverige,1. 2. 2021 21:49


Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. After all I'll be subscribing to your feed and I hope you write again soon! odla vattenmelon i sverige remen.wommmewt.com/advice-girlfriends/odla-vattenmelon-i-sverige.php

hur kollar man om ägg är gamla

hur kollar man om ägg är gamla,1. 2. 2021 10:55


Hi colleagues, how is everything, and what you want to say concerning this piece of writing, in my view its genuinely remarkable for me. hur kollar man om ägg är gamla lebe.womeddse.com/music/hur-kollar-man-om-aegg-aer-gamla.php

ica handla recept

ica handla recept,1. 2. 2021 4:34


What's up to all, as I am genuinely eager of reading this blog's post to be updated on a regular basis. It consists of nice data. ica handla recept renly.womeddse.com/useful-tips/ica-handla-recept.php

venus vibrance rakhyvel

venus vibrance rakhyvel,1. 2. 2021 0:29


Amazing blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A design like yours with a few simple tweeks would really make my blog jump out. Please let me know where you got your theme. Thanks a lot venus vibrance rakhyvel hoyrh.prizezwom.com/delicious-dishes/venus-vibrance-rakhyvel.php

tavla med ugglor

tavla med ugglor,31. 1. 2021 18:48


I am not sure where you're getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for magnificent info I was looking for this info for my mission. tavla med ugglor dibad.womeddse.com/trends/tavla-med-ugglor.php

permanent hårfjerning laser

permanent hårfjerning laser,31. 1. 2021 12:10


If some one wants to be updated with most up-to-date technologies then he must be pay a quick visit this web site and be up to date everyday. permanent hårfjerning laser cre.womeddse.com/advice-girlfriends/permanent-hrfjerning-laser.php

gummistövlar med kort skaft

gummistövlar med kort skaft,31. 1. 2021 5:54


An impressive share! I have just forwarded this onto a colleague who has been doing a little homework on this. And he in fact bought me dinner because I found it for him... lol. So let me reword this.... Thank YOU for the meal!! But yeah, thanks for spending some time to talk about this issue here on your internet site. gummistövlar med kort skaft quitor.womeddse.com/sport/gummistoevlar-med-kort-skaft.php

billigt adsl utan bindningstid

billigt adsl utan bindningstid,30. 1. 2021 23:38


This article will assist the internet visitors for creating new website or even a blog from start to end. billigt adsl utan bindningstid nanba.womeddse.com/skin-care/billigt-adsl-utan-bindningstid.php

vitsås till lutfisk

vitsås till lutfisk,30. 1. 2021 14:36


Thanks very nice blog! vitsås till lutfisk voyli.clicdi.se/decorations/vitss-till-lutfisk.php

glutenfria småkakor mandelmjöl

glutenfria småkakor mandelmjöl,30. 1. 2021 8:18


Hi colleagues, its enormous paragraph regarding cultureand completely defined, keep it up all the time. glutenfria småkakor mandelmjöl qaesp.clicdi.se/useful-tips/glutenfria-smkakor-mandelmjoel.php

Beautiful things

Beautiful things,30. 1. 2021 1:53


Spot on with this write-up, I honestly believe this amazing site needs much more attention. I'll probably be back again to read through more, thanks for the advice! Beautiful things hisur.clicdi.se/beautiful-things/

skärholmen afro frisör

skärholmen afro frisör,29. 1. 2021 18:45


Wow that was unusual. I just wrote an incredibly long comment but after I clicked submit my comment didn't show up. Grrrr... well I'm not writing all that over again. Regardless, just wanted to say great blog! skärholmen afro frisör eedar.clicdi.se/useful-tips/skaerholmen-afro-frisoer.php

poolrengöring utan klor

poolrengöring utan klor,29. 1. 2021 6:52


Great goods from you, man. I've take into account your stuff prior to and you are simply extremely fantastic. I actually like what you have obtained here, really like what you're stating and the way in which wherein you say it. You're making it entertaining and you continue to care for to stay it smart. I can't wait to learn much more from you. That is actually a great site. poolrengöring utan klor earmo.prizezwom.com/news/poolrengoering-utan-klor.php

vad är polyester för tyg

vad är polyester för tyg,29. 1. 2021 0:37


Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! However, how can we communicate? vad är polyester för tyg eedar.clicdi.se/travels/vad-aer-polyester-foer-tyg.php

kolloidalt silver vårtor

kolloidalt silver vårtor,28. 1. 2021 10:06


I'm really enjoying the design and layout of your website. It's a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme? Great work! kolloidalt silver vårtor feiji.clicdi.se/skin-care/kolloidalt-silver-vrtor.php

ica skogås öppettider

ica skogås öppettider,28. 1. 2021 0:43


Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You definitely know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something enlightening to read? ica skogås öppettider voyli.clicdi.se/decorations/ica-skogs-oeppettider.php

Break-up

arilk,6. 1. 2021 1:14


Now you also need to have the ability to require well-known agreement which has been reached during the right time of this deal that you simply just retain all of this
https://free-divorce-advice.com/rhode-island/how-long-does-it-take-to-get-divorced-in-the-us/

XRumer 19.0 + XEvil 5.0 může zlomit více než 8400 Typ CAPTCHAs

NatashuSn34,30. 12. 2020 0:29

Absolutně nová aktualizace balíčku SEO / SMM "XRumer 19.0 + XEvil 5.0":
captcha řešení Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
a více než 12000 dalších kategorií captcha,
s nejvyšší přesností (80 až 100%) a nejvyšší rychlostí (100 img za sekundu).
Můžete připojit XEvil 5.0 k nejoblíbenějšímu softwaru SEO / SMM: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke a více než 100 dalších softwarů.

Zájem? Existuje spousta nepřehledných videí o XEvile na YouTube.
Hodně štěstí!


XEvil Net