Jdi na obsah Jdi na menu
 


navod na mafia 2

14. 7. 2008
starý muž. Jmenoval se Thomas Angelo. Jednoho dne k němu přijelo auta a vystoupili z něj 2 muži a zeptali se Tomma „pan Angelo?", ANO? Pozdravuje vás don Salieri a odstřelili ho. Potom rychle ujeli. Nikdo to neviděl až na Thomasova vnuka Frederica, který stál za rohem. Frederico se učil od svého dědy zacházet se zbraněmi a tak se chtěl pomstít donu Salierimu. Teď už donu Salierimu juniorovi.

1) Pátrání:
Frederico musí zajet do města vypátrat, kde sídlí největší gang. Gang se usídlil blízko přístaviště ve Works Guarter. Frederico zajede k jednomu starému domu, kde sídlí největší městský gang. Frederico si nejdříve promluví s bossem gangu. Ten dá Fredericovi úkol. Musí vypátrat kde sídlí rodina dona Salieriho jr., ale Frederico se od svého dědy dozvěděl že rodina dona Salieriho sídlila v Little Italy v Salieriho baru. Frederico pak vše oznámil svému bossovi kde by mohl Salieri jr. sídlit.

2) Útok na bar:
Když přijde Frederico do domu jeho gangu zjistí, že je boss pěkně naštvaný. Říká že mu Salieri jr. stále kazí plány a tak se ho rozhodne zlikvidovat. Tímto úkolem pověří Frederica, který ho bude muset splnit. K Fredericovi se připojí i velmi dobrý řidič Kevin Brown. Kevin ho zaveze k Salieriho baru, kde se připravý na útok. Kevin nastartuje motor, Frederico vezme granát, hodí ho a rychle nastoupí do auta. Navečer, když přijde Frederico domů, spatřil Kevina. Kevin mu chtěl sdělit, že se jim nepodařilo Salieriho jr. zabít.

3) Území:
Mafie dona Salieriho jr. začala uzavírat obchody s doutníkama na území gangu ve Works Guarter. Tohle se dozvěděl boss gangu a byl s tím plně nespokojen. Řekl tedy Fredericovi, Kevinovi a Peterovi, který dokáže otevřít spoustu zámků a jen tak se něčeho nelekne, aby jel s nimi. Musejí se dostat nepozorovaně do přístavu do jednoho z mnoha skladů, kde jsou doutníky naloženy na nákladní vozidlo.Večer se tedy vydá tahle parta na lup. Když přijedou k vrátnici, vylezou z auta a přijdou k vrátnému a Frederico ho uspí bassebalkou, svážou a začnou mu vyhrožovat, jestli jim neřekne kde jsou doutníky tak ho zabijí. Vrátný si to rychle rozmyslel a přivedl je do velkého skladu. Pak Kevin řekl vrátnému aby to otevřel, ale vrátný neměl klíč a tak ho Peter okamžitě zastřelil. Peter přistoupil k vratům a jednoduše je otevřel. Před nimi se objevily krabice s doutníky. Peter pak měl ještě jednu práci, musel otevřít nákladní vozidlo ,na které začal Frederico nakládat bedny. Peter auto odemkl a Kevin usedl za volant.V době kdy už chtěli vyjet náhle přišel skladník, který okamžitě zavolal pomoc.V té době začal Kevin řvát ( Frederico,vem si Thomson a vylez si na korbu). Frederico tam vylezl. Jen co odjeli ze skladu objevily se za ním 4 auta. Frederico vzal Thomson a okamžitě začal střílet. Když všechny auta setřásli přijeli do skladu za domem kde sídlí městský gang.

Intro:
Do Ameriky se vrátí Frankova dcera Julie, aby navštívila pana Thomase Angela. Když se dozví, že je Thomas mrtvý, zeptá se Sáry, kde je Frederico. Sára jí řekla že se odstěhoval do města. Julie se moc dlouho nezdržela a jela navštívit Frederica.

4) Špatný muž:
Jen co přijede Julie do města, zastaví se u Frederica. Po rozhovoru se Julia rozhodne, že si prohlédne město takové, jaké znala jen z otcova vyprávění. Když už prošla mnoho památek, zastavila se v parku. Za pár okamžiků k ní přijela velká dodávka a Julii unesli. Druhý den u Frederica zazvoní telefon, a ozve se neznámí hlas: Máme tu vaši přítelkyni. Přijděte na nadzemní parkovište na Central Island. Frederico tedy jde. Najednou před parkovištěm uvidí muže velmi podobného Fredericovi. Když muž přišel do garáže, parkoviště vybuchlo. Měl to být atentát na Frederica. Najednou Frederico uviděl, jak od parkoviště odjíždí luxusní automobil. Frederico musí nasednout do auta a sledovat únosce Julie.

5) Svoboda:
Jen co se Frederico dozví o skrýši, kde ukrývají Julii, vezme si Kevina a jde se na věc. Přijedete tedy k domu, kde Julii skrývají. Před dveřmi stojí ochranka.Vyšlete tedy Kevina, aby ochranku zabavil a vy můžete obejít dům a vlézt do sklepa. Sklep vypadá jako muniční sklad, takže si Frederico může nabrat munici. Frederico se musí chovat absolutně tiše, aby nebyl spatřen.Vyjde tedy do přízemí. Frederico přijde do pokoje.V pokoji vidí,jak se muž z ochranky kouká na televizi. Frederico si na chodbě sebere basetbalovou pálku a přijde zezadu k ochrance a co nejvíc ho uhodí.Frederico projde schodištěm až do prvního patra, kde už na něj čeká Kevin. Otevřete dveře do salónku, kde musíte postřílet všechny muže z ochranky. Až vysvobodíte Julii musíte rychle běžet k hlavnímu vchodu. Po cestě potkáte několik dalších mužů ze Salieriho mafie. Musíte nastoupit do nového Salieriho kabrioletu a setřást mafii z dohledu. Až se to povede odvezete Julii ke své matce na venkov.

Intro: Když Frederico s Kevinem hlídkovali ve Works Guarter, objevili podezřelé muže se zbraněmi. Toto vše řekl Frederico svému šéfovi. Za 2 dny se boss gangu dozvěděl, že se tu usadila nová Mafie dona Teraclina a zjistil také že chce zničit Salieriho rodinu. Boss si tedy sjednal schůzku s donem Teraclinem. Po dlouhém rozhovoru se gang s mafií dona Teraclina spojí a začíná boj proti MAFII dona SALIERIHO.

6) Výhružka:
Hned druhý den se Frederico dozvěděl, že pracuje pro dona Teraclina. Teraclino si chce Frederica vyzkoušet. Musíte vzít auto a přijet k Salieriho obchodu. Před obchodem stojí 2 muži ze Salieriho mafie. Muže musíte co nejdřív zabít a nenechat utéci prodavače. Až je zabijete utíkejte tedy za prodavačem a jednou ho střelte. V intru se zeptáte prodavače, kde Salieri bydlí. Poté co vám to řekne ho Frederico zastřelí. Pak přijdete do skladu kde namontujete bombu a vyhodíte obchod do povětří. Pak se vraťte do domu své Mafie.
7) Parník:
Frederico třetí den zajel do opchodu ze zbraněmi koupit si Colt1911A1 a Mosin Nagant.Kdiž jel do bytu svého dědi uložit si zbraně.Cestou zahlédl pklakát na kterém bylo napsáno že Don Salieri má narozeniny na parníku. Frederico druhý den jel k parníku a zjistil že už parník odjel.Frederico jel domů.
8) Útok na Salieriho
Frederica to hodně naštvalo když tam ten parník nebyl. Zajel pro zbraně. Vzal si Thompson a Colt1911. Přijel k Salieriho baru. Frederico věďel že kdyby šel do baru tak by ho poznali a nejspíš odpráskly. V autě měl molotov koktejl. Zapálil ho a hodil na bar a rychle ujel pryč. Za týden se dočet že pár mužů od Salieriho to zabylo ale Salieri a jeho muži přežili útok na bar.
9) Záchranná akce
Frederico měl dnes smůlu. Ale když se dozví že unesli Kevina, tak se naštval, jel za Teraclinem a řekl mu, ať mu dá to nejlepší auto co má že jede zachránit Kevina. Teraclin mu řekl že teda jo. Jel do skladiště kde věznili Kevina . Tam omráčil 2 hlídače a vzal si jejich zbraně (mají u sebe thomson a colt 911) vešel do dveří a postřílel tam asi 20 mužů. Jak prošel chodbou a zahnul doprava bylo tam 10 dveří. Ve třetích dveřích je 5 mužů a Kevin. Je třeba je postřílet, rozvázat Kevina, běžet do auta a jet za Teraclinem.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Top hosting companies in Egypt استضافة مواقع ر&#1

Egyvps,18. 6. 2023 4:14

السيرفرات الصغيرة. الاسعار تبدأ من فقط 200 جنيه شهريا. السيرفرات الكاملة. الاسعار تبدأ من فقط 1190 جنيه شهريا. أداء كامل ، أجهزة كاملة ، حلول تأجير خوادم لكل ...
استضافة مواقع , فى بى اس مصر , اقوى عروض الاستضافة , ارخص عروض الاستضافة , شركة تصميم مواقع واستضافة , شركة استضافة رسمية , عروض استضافة , فى بى اس , فى بى اس ويندوز , فى بى اس لينكس , ارخص عروض الفى بى اس , شركة فى بى اس رخيصة , ارخص عروض الريسلر , الريسلر تصميم , تصميم موقع , مواقع تصميم , تصميم منتدى , فى بى اس مصر , تصميم مواقع , تصميم المواقع , تصميم المنتديات , برمجة مواقع , حجز نطاق , فى بى اس كايرو
Top hosting companies in Egypt
Best web hosting providers in Egypt
Affordable hosting services in Egypt
VPS hosting in Egypt
Dedicated server hosting in Egypt
Cloud hosting in Egypt
Shared hosting providers in Egypt
Website hosting solutions in Egypt
Egyptian hosting companies comparison
Reliable hosting services in Egypt
أفضل شركات استضافة في مصر
خدمات استضافة مواقع في مصر
استضافة مواقع رخيصة في مصر
استضافة سحابية في مصر
خوادم مشتركة في مصر
استضافة مواقع محلية في مصر
استضافة ووردبريس في مصر
خوادم افتراضية خاصة في مصر
استضافة مواقع بالعربية في مصر
شركات استضافة مواقع موثوقة في مصر


شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/
عربتك - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/cart
تسجيل الدخول - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/sign-in
انشاء حساب جديد - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/sign-up
شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/home
السيرفرات الصغيرة (وندوز / لينكس) - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/ar/category/173?chl=true
السيرفرات الكاملة - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/ar/category/23?chl=true
سيرفرات كونكر - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/ar/category/246
سيرفرات سيلك رود - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/ar/category/249
اتصل بنا - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/contact
طلب خطة 1 - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/order-steps/server/103
فى بى اس , فى بى اس ويندوز , فى بى اس لينكس , فى بى اس فايف ام , فى بى اس سيرفر , فى بى اس سيرفرات , فى بى اس , فى بى اس ويندوز , فى بى اس لينكس , فى بى اس , فى بى اس , VPS , VPS HOST , VPS FiveM , FiveM , vps windows , vps linux , vps sentos , vps game , فى بى اس , HOST FiveM , فى بى اس مصر , شركة فى بى اس كايرو , شركة مصرية و لدينا وكلاء في معظم الدول العربية تقدم اقوي عروض الفى بى اس , فى بى اس كايرو , فى بى اس 1 جيجا , فى بى اس 2 جيجا , فى بى اس مجاني , في بي اسات , فى بى اس مصر , شركة كل حاجه , المحترفين العرب , كويك ويب , استضافة الحلم , فى بى اس , عرب فى بى اس , فى بى اس سرو , عرو ض الفى بى اس , عمل سيرفرات كونكر تهيس , فى بى اس , وعمل صفح تسجيل كونكر تهييس , وحمايه السيرفرات حمايه كامله استضافة و تصميم للمواقع افضل عروض الريسلر و اقوى عروض الفى بى اس وارخصها , افضل عروض سيرفرات متاحة , سورسات كونكر تهيس , صفحات تسجيل كونكر , عروض فى بى اس , شركة فى بى اس , شركه فى بى اس , شركه فى بى اس , عروض سورسات مميزة , فى بى اس مصر, شركه فى بى اس مصر , فى بى اس , شركة فى بى اس , فى بى اس مجاني , عروض الاوتوباتش , فى بى اس , فى بى اس

StanleyBak

Lamarvem,14. 6. 2023 12:18

Sex toys https://self-lover.store/ have become an integral part of modern intimate life for many people. Their variety strikes the imagination. In intimate goods stores you can find many different types and models that help diversify your sex life and give pleasure.

gеt nоw # bіg bonus

Petaranity,14. 6. 2023 0:36

Best onlіnе саsіno
Bіg bоnus аnd Frееsріns
Spоrt bеttіng аnd pоkеr

go now https://tinyurl.com/mw5pys8j

Quick Cash for Your Colorado Home: Sell Now with These

ScottTer,12. 6. 2023 2:18

Hey guys,

I'm trying to sell my house fast in Colorado and I was wondering if anyone had any tips or suggestions on how to do it quickly and efficiently? I've already tried listing it on some popular real estate websites, but I haven't had much luck yet.

I'm considering selling my house for cash, but I'm not sure if that's the right choice.

I'm open to any and all suggestions, so please feel free to share your ideas.

Thanks in advance!

pink

KazinoGor,9. 6. 2023 11:09

Online azartspelu portals ir kluvis par loti izplatitu izklaides veidu globala pasaule, tostarp ari Latvija. Tas sniedz iespeju baudit speles un testet https://www.jaunikazino.live/dazadas-kazino-vietnes-ie-skaitli-var-nedaudz-atkirties.html savas spejas online.
Online kazino sniedz plasu spelu izveli, sakot no klasiskajam bordspelem, piemeram, rulete un blekdzeks, lidz dazadu viensarmijas banditiem un video pokera variantiem. Katram kazino dalibniekam ir varbutiba, lai izveletos savu iecienito speli un bauditu uzkustinosu atmosferu, kas saistita ar naudas azartspelem. Ir ari atskirigas kazino speles pieejamas atskirigas deribu iespejas, kas dod varbutibu pielagoties saviem izveles kriterijiem un risku pakapei.
Viena no izcilajam lietam par online kazino ir ta piedavatie bonusi un pasakumi. Lielaka dala online kazino izdod speletajiem atskirigus bonusus, ka piemeru, iemaksas bonusus vai bezmaksas griezienus.

New moda

Antoniobow,6. 6. 2023 22:30

https://topbot2.livejournal.com/68791.html

Thank

Tepi_sr,3. 6. 2023 0:38

https://www.quia.com/profiles/zteplic52
https://www.soundclick.com/member/default.cfm?memberID=7175163

Компания "Теплицы Нижний Новгород" предлагает надежные теплицы с усиленным каркасом и дугами из прочного поликарбоната. Ширина теплиц от производителя нашей компании варьируются от 2 до 5 метров. Оцинкованная дуга гарантирует дополнительную прочность при монтаже теплицы. Цены на теплицы доступны и выгодны. У нас работают опытные мастера, готовые собрать теплицу в кратчайшие сроки. Мы предлагаем доставку по Нижнему Новгороду и ближнему регионам по приемлемой цене. Постоянно проводятся акции и скидки для наших лояльных заказчиков. Если Вы желаете приобрести теплицу от производителя, просто свяжитесь нам по контактной информации. Теплицы Нижний Новгород - это надежность и гарантия надежности!
https://www.storeboard.com/zakazteplic52
https://www.renderosity.com/users/zakazteplic52
https://www.twitch.tv/zakazteplic52
https://www.liveinternet.ru/users/zakazteplic52/profile
https://linktr.ee/zakazteplic52
https://www.reverbnation.com/zakazteplic52

kak Thize

BrentMot,1. 6. 2023 3:08

https://pq.hosting/fr/vps-vds-ukraine-kiev

Come back

Barbarakilla,31. 5. 2023 22:55

https://novgaz-rzn.ru/nomer30082018_33/3675.html

Come back

Barbarakilla,31. 5. 2023 22:54

https://novgaz-rzn.ru/nomer30082018_33/3675.html

Come back

Barbarakilla,31. 5. 2023 22:53

https://novgaz-rzn.ru/nomer30082018_33/3675.html

Come back

Barbarakilla,31. 5. 2023 22:52

https://novgaz-rzn.ru/nomer30082018_33/3675.html

Come back

Barbarakilla,31. 5. 2023 22:50

https://novgaz-rzn.ru/nomer30082018_33/3675.html

Unleash Your Trading Potential with Binary Options

Olploade,31. 5. 2023 9:03

Hi!
Join the thousands of successful traders already using our platform to secure their financial future. Start your trading journey today and see just how far your investments can take you.

WARNING! If you are trying to access the site from the following countries, you need to enable VPN which does not apply to the following countries!
Australia, Canada, USA, Japan, UK, EU (all countries), Israel, Russia, Iran, Iraq, Korea, Central African Republic, Congo, Cote d'Ivoire, Eritrea, Ethiopia, Lebanon, Liberia, Libya, Mali, Mauritius, Myanmar, New Zealand, Saint Vincent and the Grenadines, Somalia, Sudan, Syria, Vanuatu, Yemen, Zimbabwe.
https://trkmad.com/101773
Sign up and start earning from the first minute!

New moda

DavidPaupt,29. 5. 2023 5:44

https://joomlaz.ru/chto-proizvodit-iz-granul-pvd/

New moda

DavidPaupt,29. 5. 2023 5:43

https://joomlaz.ru/chto-proizvodit-iz-granul-pvd/

New moda

DavidPaupt,29. 5. 2023 5:41

https://joomlaz.ru/chto-proizvodit-iz-granul-pvd/

New moda

DavidPaupt,29. 5. 2023 5:40

https://joomlaz.ru/chto-proizvodit-iz-granul-pvd/

New moda

DavidPaupt,29. 5. 2023 5:40

https://joomlaz.ru/chto-proizvodit-iz-granul-pvd/

Top hosting companies in Egypt استضافة مواقع ر&#1

Egyvps,28. 5. 2023 3:10

السيرفرات الصغيرة. الاسعار تبدأ من فقط 200 جنيه شهريا. السيرفرات الكاملة. الاسعار تبدأ من فقط 1190 جنيه شهريا. أداء كامل ، أجهزة كاملة ، حلول تأجير خوادم لكل ...
استضافة مواقع , فى بى اس مصر , اقوى عروض الاستضافة , ارخص عروض الاستضافة , شركة تصميم مواقع واستضافة , شركة استضافة رسمية , عروض استضافة , فى بى اس , فى بى اس ويندوز , فى بى اس لينكس , ارخص عروض الفى بى اس , شركة فى بى اس رخيصة , ارخص عروض الريسلر , الريسلر تصميم , تصميم موقع , مواقع تصميم , تصميم منتدى , فى بى اس مصر , تصميم مواقع , تصميم المواقع , تصميم المنتديات , برمجة مواقع , حجز نطاق , فى بى اس كايرو
Top hosting companies in Egypt
Best web hosting providers in Egypt
Affordable hosting services in Egypt
VPS hosting in Egypt
Dedicated server hosting in Egypt
Cloud hosting in Egypt
Shared hosting providers in Egypt
Website hosting solutions in Egypt
Egyptian hosting companies comparison
Reliable hosting services in Egypt
أفضل شركات استضافة في مصر
خدمات استضافة مواقع في مصر
استضافة مواقع رخيصة في مصر
استضافة سحابية في مصر
خوادم مشتركة في مصر
استضافة مواقع محلية في مصر
استضافة ووردبريس في مصر
خوادم افتراضية خاصة في مصر
استضافة مواقع بالعربية في مصر
شركات استضافة مواقع موثوقة في مصر


شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/
عربتك - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/cart
تسجيل الدخول - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/sign-in
انشاء حساب جديد - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/sign-up
شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/home
السيرفرات الصغيرة (وندوز / لينكس) - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/ar/category/173?chl=true
السيرفرات الكاملة - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/ar/category/23?chl=true
سيرفرات كونكر - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/ar/category/246
سيرفرات سيلك رود - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/ar/category/249
اتصل بنا - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/contact
طلب خطة 1 - شركة ايجى فى بى اس لخدمات السيرفرات - https://www.egyvps.com/order-steps/server/103
فى بى اس , فى بى اس ويندوز , فى بى اس لينكس , فى بى اس فايف ام , فى بى اس سيرفر , فى بى اس سيرفرات , فى بى اس , فى بى اس ويندوز , فى بى اس لينكس , فى بى اس , فى بى اس , VPS , VPS HOST , VPS FiveM , FiveM , vps windows , vps linux , vps sentos , vps game , فى بى اس , HOST FiveM , فى بى اس مصر , شركة فى بى اس كايرو , شركة مصرية و لدينا وكلاء في معظم الدول العربية تقدم اقوي عروض الفى بى اس , فى بى اس كايرو , فى بى اس 1 جيجا , فى بى اس 2 جيجا , فى بى اس مجاني , في بي اسات , فى بى اس مصر , شركة كل حاجه , المحترفين العرب , كويك ويب , استضافة الحلم , فى بى اس , عرب فى بى اس , فى بى اس سرو , عرو ض الفى بى اس , عمل سيرفرات كونكر تهيس , فى بى اس , وعمل صفح تسجيل كونكر تهييس , وحمايه السيرفرات حمايه كامله استضافة و تصميم للمواقع افضل عروض الريسلر و اقوى عروض الفى بى اس وارخصها , افضل عروض سيرفرات متاحة , سورسات كونكر تهيس , صفحات تسجيل كونكر , عروض فى بى اس , شركة فى بى اس , شركه فى بى اس , شركه فى بى اس , عروض سورسات مميزة , فى بى اس مصر, شركه فى بى اس مصر , فى بى اس , شركة فى بى اس , فى بى اس مجاني , عروض الاوتوباتش , فى بى اس , فى بى اس