Jdi na obsah Jdi na menu
 


navod na mafia 2

14. 7. 2008
starý muž. Jmenoval se Thomas Angelo. Jednoho dne k němu přijelo auta a vystoupili z něj 2 muži a zeptali se Tomma „pan Angelo?", ANO? Pozdravuje vás don Salieri a odstřelili ho. Potom rychle ujeli. Nikdo to neviděl až na Thomasova vnuka Frederica, který stál za rohem. Frederico se učil od svého dědy zacházet se zbraněmi a tak se chtěl pomstít donu Salierimu. Teď už donu Salierimu juniorovi.

1) Pátrání:
Frederico musí zajet do města vypátrat, kde sídlí největší gang. Gang se usídlil blízko přístaviště ve Works Guarter. Frederico zajede k jednomu starému domu, kde sídlí největší městský gang. Frederico si nejdříve promluví s bossem gangu. Ten dá Fredericovi úkol. Musí vypátrat kde sídlí rodina dona Salieriho jr., ale Frederico se od svého dědy dozvěděl že rodina dona Salieriho sídlila v Little Italy v Salieriho baru. Frederico pak vše oznámil svému bossovi kde by mohl Salieri jr. sídlit.

2) Útok na bar:
Když přijde Frederico do domu jeho gangu zjistí, že je boss pěkně naštvaný. Říká že mu Salieri jr. stále kazí plány a tak se ho rozhodne zlikvidovat. Tímto úkolem pověří Frederica, který ho bude muset splnit. K Fredericovi se připojí i velmi dobrý řidič Kevin Brown. Kevin ho zaveze k Salieriho baru, kde se připravý na útok. Kevin nastartuje motor, Frederico vezme granát, hodí ho a rychle nastoupí do auta. Navečer, když přijde Frederico domů, spatřil Kevina. Kevin mu chtěl sdělit, že se jim nepodařilo Salieriho jr. zabít.

3) Území:
Mafie dona Salieriho jr. začala uzavírat obchody s doutníkama na území gangu ve Works Guarter. Tohle se dozvěděl boss gangu a byl s tím plně nespokojen. Řekl tedy Fredericovi, Kevinovi a Peterovi, který dokáže otevřít spoustu zámků a jen tak se něčeho nelekne, aby jel s nimi. Musejí se dostat nepozorovaně do přístavu do jednoho z mnoha skladů, kde jsou doutníky naloženy na nákladní vozidlo.Večer se tedy vydá tahle parta na lup. Když přijedou k vrátnici, vylezou z auta a přijdou k vrátnému a Frederico ho uspí bassebalkou, svážou a začnou mu vyhrožovat, jestli jim neřekne kde jsou doutníky tak ho zabijí. Vrátný si to rychle rozmyslel a přivedl je do velkého skladu. Pak Kevin řekl vrátnému aby to otevřel, ale vrátný neměl klíč a tak ho Peter okamžitě zastřelil. Peter přistoupil k vratům a jednoduše je otevřel. Před nimi se objevily krabice s doutníky. Peter pak měl ještě jednu práci, musel otevřít nákladní vozidlo ,na které začal Frederico nakládat bedny. Peter auto odemkl a Kevin usedl za volant.V době kdy už chtěli vyjet náhle přišel skladník, který okamžitě zavolal pomoc.V té době začal Kevin řvát ( Frederico,vem si Thomson a vylez si na korbu). Frederico tam vylezl. Jen co odjeli ze skladu objevily se za ním 4 auta. Frederico vzal Thomson a okamžitě začal střílet. Když všechny auta setřásli přijeli do skladu za domem kde sídlí městský gang.

Intro:
Do Ameriky se vrátí Frankova dcera Julie, aby navštívila pana Thomase Angela. Když se dozví, že je Thomas mrtvý, zeptá se Sáry, kde je Frederico. Sára jí řekla že se odstěhoval do města. Julie se moc dlouho nezdržela a jela navštívit Frederica.

4) Špatný muž:
Jen co přijede Julie do města, zastaví se u Frederica. Po rozhovoru se Julia rozhodne, že si prohlédne město takové, jaké znala jen z otcova vyprávění. Když už prošla mnoho památek, zastavila se v parku. Za pár okamžiků k ní přijela velká dodávka a Julii unesli. Druhý den u Frederica zazvoní telefon, a ozve se neznámí hlas: Máme tu vaši přítelkyni. Přijděte na nadzemní parkovište na Central Island. Frederico tedy jde. Najednou před parkovištěm uvidí muže velmi podobného Fredericovi. Když muž přišel do garáže, parkoviště vybuchlo. Měl to být atentát na Frederica. Najednou Frederico uviděl, jak od parkoviště odjíždí luxusní automobil. Frederico musí nasednout do auta a sledovat únosce Julie.

5) Svoboda:
Jen co se Frederico dozví o skrýši, kde ukrývají Julii, vezme si Kevina a jde se na věc. Přijedete tedy k domu, kde Julii skrývají. Před dveřmi stojí ochranka.Vyšlete tedy Kevina, aby ochranku zabavil a vy můžete obejít dům a vlézt do sklepa. Sklep vypadá jako muniční sklad, takže si Frederico může nabrat munici. Frederico se musí chovat absolutně tiše, aby nebyl spatřen.Vyjde tedy do přízemí. Frederico přijde do pokoje.V pokoji vidí,jak se muž z ochranky kouká na televizi. Frederico si na chodbě sebere basetbalovou pálku a přijde zezadu k ochrance a co nejvíc ho uhodí.Frederico projde schodištěm až do prvního patra, kde už na něj čeká Kevin. Otevřete dveře do salónku, kde musíte postřílet všechny muže z ochranky. Až vysvobodíte Julii musíte rychle běžet k hlavnímu vchodu. Po cestě potkáte několik dalších mužů ze Salieriho mafie. Musíte nastoupit do nového Salieriho kabrioletu a setřást mafii z dohledu. Až se to povede odvezete Julii ke své matce na venkov.

Intro: Když Frederico s Kevinem hlídkovali ve Works Guarter, objevili podezřelé muže se zbraněmi. Toto vše řekl Frederico svému šéfovi. Za 2 dny se boss gangu dozvěděl, že se tu usadila nová Mafie dona Teraclina a zjistil také že chce zničit Salieriho rodinu. Boss si tedy sjednal schůzku s donem Teraclinem. Po dlouhém rozhovoru se gang s mafií dona Teraclina spojí a začíná boj proti MAFII dona SALIERIHO.

6) Výhružka:
Hned druhý den se Frederico dozvěděl, že pracuje pro dona Teraclina. Teraclino si chce Frederica vyzkoušet. Musíte vzít auto a přijet k Salieriho obchodu. Před obchodem stojí 2 muži ze Salieriho mafie. Muže musíte co nejdřív zabít a nenechat utéci prodavače. Až je zabijete utíkejte tedy za prodavačem a jednou ho střelte. V intru se zeptáte prodavače, kde Salieri bydlí. Poté co vám to řekne ho Frederico zastřelí. Pak přijdete do skladu kde namontujete bombu a vyhodíte obchod do povětří. Pak se vraťte do domu své Mafie.
7) Parník:
Frederico třetí den zajel do opchodu ze zbraněmi koupit si Colt1911A1 a Mosin Nagant.Kdiž jel do bytu svého dědi uložit si zbraně.Cestou zahlédl pklakát na kterém bylo napsáno že Don Salieri má narozeniny na parníku. Frederico druhý den jel k parníku a zjistil že už parník odjel.Frederico jel domů.
8) Útok na Salieriho
Frederica to hodně naštvalo když tam ten parník nebyl. Zajel pro zbraně. Vzal si Thompson a Colt1911. Přijel k Salieriho baru. Frederico věďel že kdyby šel do baru tak by ho poznali a nejspíš odpráskly. V autě měl molotov koktejl. Zapálil ho a hodil na bar a rychle ujel pryč. Za týden se dočet že pár mužů od Salieriho to zabylo ale Salieri a jeho muži přežili útok na bar.
9) Záchranná akce
Frederico měl dnes smůlu. Ale když se dozví že unesli Kevina, tak se naštval, jel za Teraclinem a řekl mu, ať mu dá to nejlepší auto co má že jede zachránit Kevina. Teraclin mu řekl že teda jo. Jel do skladiště kde věznili Kevina . Tam omráčil 2 hlídače a vzal si jejich zbraně (mají u sebe thomson a colt 911) vešel do dveří a postřílel tam asi 20 mužů. Jak prošel chodbou a zahnul doprava bylo tam 10 dveří. Ve třetích dveřích je 5 mužů a Kevin. Je třeba je postřílet, rozvázat Kevina, běžet do auta a jet za Teraclinem.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

бронирование пленкой авто в минске

Antoniozqe,9. 8. 2022 23:26

Приветствую Вас дамы и господа!
Предлагаем Вашему вниманию высококачественные профессиональные плёнки. Наша организация"ООО Защитные плёнки" работает 15 лет на рынке этой продукции в Беларуси. Бизнес-центры, магазины, офисы, частные и жилые дома — за время своего существования на строительном рынке Беларуси компания «Защитные пленки» зарекомендовала себя как серьезная и профессиональная команда специалистов, готовых помочь своим заказчикам в реализации проектов любой сложности. Когда у вас на службе уникальные технологии комфорта, надежности и энергосбережения, все идеи легко воплотить в жизнь! При неправильном выборе партнера вы рискуете не только потерять деньги, затраченные на выполнение заказа, но и потратить время и средства на повторное изготовление стеклопакетов!Профессиональное нанесение оконных пленок на стекло и изготовление качественного противоударного стекла — это очень скрупулезная работа, требующая хорошего знания свойств пленок, многолетнего опыта работы специалистов, а также учета происходящих физических процессов при оклейке стекла.
Более подробная информация размещена https://drive.google.com/file/d/1InniZTJn0UKaO9qp8AMrkpf0ykv3rq9m/view?usp=sharing
С уважением,коллектив "ООО Защитные плёнки".

пленка для мебели цена

Antoniosfz,8. 8. 2022 6:47

Доброго времени суток господа!
Предлагаем Вашему вниманию высококачественные профессиональные плёнки. Наша организация"ООО Защитные плёнки" работает 15 лет на рынке этой продукции в Беларуси. Дизайнерам, производителям стеклопакетов, мебели и дверей для применения своей продукции в офисах, квартирах и коттеджах мы предлагаем установку декоративной пленки. Проектные и строительные организации для осуществления смелых архитектурных решений могут использовать предложенную нами на выбор тонировочную пленку. Матовые пленки различной цветовой гаммы, установленные в межоконном пространстве, придадут зданию или сооружению неповторимый индивидуальный стиль. Пленки зеркальные оградят посетителей кафе и магазинов или сотрудников офисов на нижних этажах от ненужных глаз.
Более подробная информация размещена https://drive.google.com/file/d/1InniZTJn0UKaO9qp8AMrkpf0ykv3rq9m/view?usp=sharing
С уважением,коллектив "ООО Защитные плёнки".

обустройство скважины с кессоном

Antonioapt,6. 8. 2022 1:48

Доброго времени суток дамы и господа!Предлагаем Вашему вниманию замечательный сайт для заказа бурения скважин на воду. Более подробная информация размещена тут https://drive.google.com/file/d/1KD36YBnyvAiCNO7PWTPyQKhxn8SpPWlg/view?usp=sharing
Заказывайте скважину для воды в ЕВРОБУРСЕРВИС – получите доступ к экологически чистой природной воде по самым выгодным в Минске ценам! Специалисты нашей компании оказывают следующие виды услуг: Грамотный подбор канализационной системы с учётом специфических требований и условий вашего домовладения. Доставка, установка и наладка канализации на даче / в загородном доме / коттедже. Канализация в Минской областиКанализации автономного типа, представляют собой удобные, надёжные и простые в эксплуатации установки, позволяющие очищать и утилизировать сточные воды. Наше канализационное оборудование подходит для эксплуатации во всех климатических зонах Беларуси и производится с учётом разнообразного и местами сурового климата нашей страны. Компания «ЕвроБурСервис» предлагает широкий ассортимент локальных канализационных установок, предназначенных для очистки хозяйственно-бытовых сточных вод. Наша компания занимается любыми коммуникациями для загородных домов, дач, коттеджей. Работаем в Минске, Минской области, в радиусе 200км от Минска.
Увидимся!

Rather excellent idea

TommyLal,20. 7. 2022 12:11

I am final, I am sorry, but it not absolutely approaches me. Who else, what can prompt?
https://rentabilise-webmaster.com
https://calgarywasabi.com

The authoritative message :), cognitively...

TommyLal,20. 7. 2022 12:11

In my opinion you are not right. I am assured. Let's discuss it. Write to me in PM, we will communicate.
https://benidormhotmale.com
https://twinkporntubehd.com

First flirt man site

Anahig,17. 7. 2022 0:50

Flirt In Love - https://2track.info/kJwk

Test, just a test

Richardpep,29. 6. 2022 12:18



https://mixfilesmaker.com/

Таможенное оформление спб

crinly,29. 6. 2022 7:13

Внешнеторговая деятельность с Поднебесной включает в ceбя подготовку всех нужных докумeнтoв во исполнение импорта товаров из Китая в страны Таможенного союза, вдобавок офoрмлeние экспортно—импортных и плюс внешнеэкономических документов https://ved-line.ru С ООО «ВЭД ЛАЙН» вы обретете oтвeты на волнующие вопросы по таможенному декларированию.

We are looking for new employee [ENTERPRISE OFFER]

Nathanpruse,28. 6. 2022 20:53

Our company is increasing in size so we remain in the demand for more remote employees.

What you will be doing: As a real-time conversation aide you will be paid to respond to live chat messages on a company's web site or social accounts.

This includes:

- answering client concerns,
- supplying sales web links,
- and also supplying discounts.

Full training is provided so you do not require any previous associated experience. Contract length: No set duration

Price: $0.50 for every minute ($ 30 per hour).

Skills/background needed:.
- Have to have a machine able to access social networks as well as site conversation functions (Phone/Tablet/Laptop).
- Have the ability to function separately.
- Ability to carefully follow supplied actions as well as directions.

Trustworthy net connection.

Hours weekly: Flexible.

Location: Remote work online (preferred).

For more details: https://bit.ly/_job_offer

Take care,
Nathan

Выкуп автомобилей Ё-мобиль в СПБ

StanleyHal,26. 6. 2022 23:20

https://www.vykup-avtospb.ru/ - Срочный выкуп битых автомобилей марки Goggomobil модели XK, 2018 года выпуска, тип кузова фастбек с объемом двигателя 2685 коробка передач вариатор в Санкт-Петербурге.

Выкуп автомобилей Heinkel в СПБ

Andrewnok,25. 6. 2022 18:50

https://vukypavto.ru/ - Срочный выкуп битых автомобилей марки SsangYong модели Fullback, 2016 года выпуска, тип кузова седан с объемом двигателя 4969 коробка передач механическая в Питере.

XEVIL 5.0: Nejlepší program pro řešení captcha je nyní k dispozici !

Ritagoall501,24. 6. 2022 4:27

XEvil 5.0 automaticky řeší většinu druhů captchas,
Včetně takového typu captcha: ReCaptcha-2, ReCaptcha v.3, Hotmail, Google captcha, SolveMedia, BitcoinFaucet, Steam, +12000
+ hCaptcha podporováno v novém XEvil 6.0! Stačí vyhledat XEvil 6.0 na YouTube

Máte zájem? Jen google XEvil 5.0.15
P.S. Zdarma XEvil Demo je k dispozici !!

Taky, do 20. června je k dispozici Obrovská sleva: -30%!

XEvil.Net

Zkontrolujte nové video na YouTube:
"XEvil 6.0 <Beta>1] + XRumer multhithreading hCaptcha test"

займ без отказа с плохой историей срочно

Patricklqre,23. 6. 2022 8:52

Доброго времени суток уважаемые!
Предлагаем Вашему вниманию интересный сайт https://dengi-do-zarplaty.ru/
Чтобы оформить деньги в долг, вам не нужен специальный пакет документов, достаточно только паспорта. Это выгодно отличает микрофинансовые компании от банков в, которые требуют собрать несколько бумаг, на подготовку которых уходит пара дней.В заключение стоит сказать, что взять средства в МФО — простой и быстрый способ решения денежных проблем. Компании предоставляют множество заемных линий для людей с разными возможностями, поэтому вы обязательно найдете подходящий вариант. Главное — грамотно распорядиться займом и не тратить деньги на ненужные вещи.

является СМИ и не имеет прав аккредитованного ресурса

MichaelVag,17. 6. 2022 18:52

Новостным сайтом не может считаться первый попавшийся ресурс. В соответствии с законом «О средствах массовой информации», принятым в последней редакции Государственной Думой РФ 3 июня 2011 года, для регистрации сайта в качестве СМИ его владельцы должны подать соответствующее заявление. При отсутствии регистрации Роскомнадзора, сайт юридически не является СМИ и не имеет прав аккредитованного ресурса.

https://ruposters.ru/news/opinion

Cycopay:Online Payment Processing

Shanesew,13. 6. 2022 13:56

<center>This is not spam or marketing, we are at the beginning of the journey and we're just trying to get some feedback, anything constructive would be appreciated.</center>
<center><b>CycoPay</b> is a payment processing platform for startups & individuals.
<b>
What do we do?</b>
We are a platform that's facilitating online payments acceptance for startups & individuals with no paper work and no time to waste.
<b>What's our value proposition?</b>
Instant onboarding: We let everybody in.
Tax remittance on behalf of you: We remit Tax for every single products, because we act as a reseller on every product.
API integrations & payment links.
<b>How are we different from Stripe?</b>
We've noticed that stripe tends to close lots of startups merchant accounts especially outside of the US.
Like them, we offer instant onboarding, however we let everybody in, without paperwork, and when suspicious activity occurs we don't close the account or suspend it but rather let the merchant prove himself.
We remit tax on behalf of you, so instead of keeping track of invoices for every order, you'll have just one at the end of the month.
Try CycoPay: https://CycoPay.com
<b>About Us</b>
We are <b>CycoPay</b>, a startup from the UK with a subsidiary in the EEA. We are an invoicing service that's enabling startups & individuals to acceptance payments via payment links or by API integrations. </center>

Перевозка лежачих больных

Timothyjab,13. 6. 2022 1:13

Платная перевозка лежачих нездоровых в Столице — очень потребованная услуга у родичей людей вместе с узкими возможностями, пожилых бабулек и дедушек, инвалидов. Народная скорая помощь помощь или автомобиль девать приедет, если неподвижному человеку треба поскакать сверху щупка, в течение клинику буква лекарю, сверху отдых на частный пансион или экстренно что поделаешь на вокзал или аэропорт. Поэтому восстает тема — яко переместить маломобильного пассажира? Для данного для услугам москвичей платные услуги медицинского равно санитарного такси.


такси для инвалидов колясочников в москве
https://moskva-perevozka-bolnyh-24.ru/

San Francisco Excel Classes - On-Site Training, Tutoring ...

DavidCaw,12. 6. 2022 20:25

UC San Diego Division of Extended Studies

89024,Arizona,United States

excel 2007 print area

https://coderoad.ru/48366006/Можно-ли-назначить-псевдоним-функции

займ личный кабинет по номеру

Patricklbcv,12. 6. 2022 11:25

Привет дамы и господа!
Есть такой замечательный сайт https://dengi-do-zarplaty.ru/
Займ на карту онлайн – популярная микрофинансовая услуга. Ее основными достоинствами, по сравнению с обычным банковским кредитом, выступают: оперативность выдачи денег на карточку и доступность большей части потенциальных заемщиков, включая проблемных, то есть имеющих плохую кредитную историю, текущие долги и непогашенные финансовые обязательства.Займы на карту стали реальной возможностью получить деньги не в банке, что требует много времени и доступно далеко не всем. Важным дополнением становится минимум формальностей при получении займа и лояльность со стороны МФО по отношению к потенциальным клиентам. Получить быстрый займ на карту онлайн можно в случае острой нехватки денежных средств, например, при задержке зарплаты, при обнаружении болезни и т.д.

Строительство

Michaelonerb,11. 6. 2022 10:02

Заходите в наш интернет магазин, и здесь вы найдете все что вам нужно для дома и дачи по самым низким ценам!
https://sb-kipuya.ru/

noclegi pracownicze nieopodal suwalk

PiintalkTill,8. 6. 2022 13:12

https://www.noclegiiaugustow.online