Jdi na obsah Jdi na menu
 


navod na mafia 2

14. 7. 2008
starý muž. Jmenoval se Thomas Angelo. Jednoho dne k němu přijelo auta a vystoupili z něj 2 muži a zeptali se Tomma „pan Angelo?", ANO? Pozdravuje vás don Salieri a odstřelili ho. Potom rychle ujeli. Nikdo to neviděl až na Thomasova vnuka Frederica, který stál za rohem. Frederico se učil od svého dědy zacházet se zbraněmi a tak se chtěl pomstít donu Salierimu. Teď už donu Salierimu juniorovi.

1) Pátrání:
Frederico musí zajet do města vypátrat, kde sídlí největší gang. Gang se usídlil blízko přístaviště ve Works Guarter. Frederico zajede k jednomu starému domu, kde sídlí největší městský gang. Frederico si nejdříve promluví s bossem gangu. Ten dá Fredericovi úkol. Musí vypátrat kde sídlí rodina dona Salieriho jr., ale Frederico se od svého dědy dozvěděl že rodina dona Salieriho sídlila v Little Italy v Salieriho baru. Frederico pak vše oznámil svému bossovi kde by mohl Salieri jr. sídlit.

2) Útok na bar:
Když přijde Frederico do domu jeho gangu zjistí, že je boss pěkně naštvaný. Říká že mu Salieri jr. stále kazí plány a tak se ho rozhodne zlikvidovat. Tímto úkolem pověří Frederica, který ho bude muset splnit. K Fredericovi se připojí i velmi dobrý řidič Kevin Brown. Kevin ho zaveze k Salieriho baru, kde se připravý na útok. Kevin nastartuje motor, Frederico vezme granát, hodí ho a rychle nastoupí do auta. Navečer, když přijde Frederico domů, spatřil Kevina. Kevin mu chtěl sdělit, že se jim nepodařilo Salieriho jr. zabít.

3) Území:
Mafie dona Salieriho jr. začala uzavírat obchody s doutníkama na území gangu ve Works Guarter. Tohle se dozvěděl boss gangu a byl s tím plně nespokojen. Řekl tedy Fredericovi, Kevinovi a Peterovi, který dokáže otevřít spoustu zámků a jen tak se něčeho nelekne, aby jel s nimi. Musejí se dostat nepozorovaně do přístavu do jednoho z mnoha skladů, kde jsou doutníky naloženy na nákladní vozidlo.Večer se tedy vydá tahle parta na lup. Když přijedou k vrátnici, vylezou z auta a přijdou k vrátnému a Frederico ho uspí bassebalkou, svážou a začnou mu vyhrožovat, jestli jim neřekne kde jsou doutníky tak ho zabijí. Vrátný si to rychle rozmyslel a přivedl je do velkého skladu. Pak Kevin řekl vrátnému aby to otevřel, ale vrátný neměl klíč a tak ho Peter okamžitě zastřelil. Peter přistoupil k vratům a jednoduše je otevřel. Před nimi se objevily krabice s doutníky. Peter pak měl ještě jednu práci, musel otevřít nákladní vozidlo ,na které začal Frederico nakládat bedny. Peter auto odemkl a Kevin usedl za volant.V době kdy už chtěli vyjet náhle přišel skladník, který okamžitě zavolal pomoc.V té době začal Kevin řvát ( Frederico,vem si Thomson a vylez si na korbu). Frederico tam vylezl. Jen co odjeli ze skladu objevily se za ním 4 auta. Frederico vzal Thomson a okamžitě začal střílet. Když všechny auta setřásli přijeli do skladu za domem kde sídlí městský gang.

Intro:
Do Ameriky se vrátí Frankova dcera Julie, aby navštívila pana Thomase Angela. Když se dozví, že je Thomas mrtvý, zeptá se Sáry, kde je Frederico. Sára jí řekla že se odstěhoval do města. Julie se moc dlouho nezdržela a jela navštívit Frederica.

4) Špatný muž:
Jen co přijede Julie do města, zastaví se u Frederica. Po rozhovoru se Julia rozhodne, že si prohlédne město takové, jaké znala jen z otcova vyprávění. Když už prošla mnoho památek, zastavila se v parku. Za pár okamžiků k ní přijela velká dodávka a Julii unesli. Druhý den u Frederica zazvoní telefon, a ozve se neznámí hlas: Máme tu vaši přítelkyni. Přijděte na nadzemní parkovište na Central Island. Frederico tedy jde. Najednou před parkovištěm uvidí muže velmi podobného Fredericovi. Když muž přišel do garáže, parkoviště vybuchlo. Měl to být atentát na Frederica. Najednou Frederico uviděl, jak od parkoviště odjíždí luxusní automobil. Frederico musí nasednout do auta a sledovat únosce Julie.

5) Svoboda:
Jen co se Frederico dozví o skrýši, kde ukrývají Julii, vezme si Kevina a jde se na věc. Přijedete tedy k domu, kde Julii skrývají. Před dveřmi stojí ochranka.Vyšlete tedy Kevina, aby ochranku zabavil a vy můžete obejít dům a vlézt do sklepa. Sklep vypadá jako muniční sklad, takže si Frederico může nabrat munici. Frederico se musí chovat absolutně tiše, aby nebyl spatřen.Vyjde tedy do přízemí. Frederico přijde do pokoje.V pokoji vidí,jak se muž z ochranky kouká na televizi. Frederico si na chodbě sebere basetbalovou pálku a přijde zezadu k ochrance a co nejvíc ho uhodí.Frederico projde schodištěm až do prvního patra, kde už na něj čeká Kevin. Otevřete dveře do salónku, kde musíte postřílet všechny muže z ochranky. Až vysvobodíte Julii musíte rychle běžet k hlavnímu vchodu. Po cestě potkáte několik dalších mužů ze Salieriho mafie. Musíte nastoupit do nového Salieriho kabrioletu a setřást mafii z dohledu. Až se to povede odvezete Julii ke své matce na venkov.

Intro: Když Frederico s Kevinem hlídkovali ve Works Guarter, objevili podezřelé muže se zbraněmi. Toto vše řekl Frederico svému šéfovi. Za 2 dny se boss gangu dozvěděl, že se tu usadila nová Mafie dona Teraclina a zjistil také že chce zničit Salieriho rodinu. Boss si tedy sjednal schůzku s donem Teraclinem. Po dlouhém rozhovoru se gang s mafií dona Teraclina spojí a začíná boj proti MAFII dona SALIERIHO.

6) Výhružka:
Hned druhý den se Frederico dozvěděl, že pracuje pro dona Teraclina. Teraclino si chce Frederica vyzkoušet. Musíte vzít auto a přijet k Salieriho obchodu. Před obchodem stojí 2 muži ze Salieriho mafie. Muže musíte co nejdřív zabít a nenechat utéci prodavače. Až je zabijete utíkejte tedy za prodavačem a jednou ho střelte. V intru se zeptáte prodavače, kde Salieri bydlí. Poté co vám to řekne ho Frederico zastřelí. Pak přijdete do skladu kde namontujete bombu a vyhodíte obchod do povětří. Pak se vraťte do domu své Mafie.
7) Parník:
Frederico třetí den zajel do opchodu ze zbraněmi koupit si Colt1911A1 a Mosin Nagant.Kdiž jel do bytu svého dědi uložit si zbraně.Cestou zahlédl pklakát na kterém bylo napsáno že Don Salieri má narozeniny na parníku. Frederico druhý den jel k parníku a zjistil že už parník odjel.Frederico jel domů.
8) Útok na Salieriho
Frederica to hodně naštvalo když tam ten parník nebyl. Zajel pro zbraně. Vzal si Thompson a Colt1911. Přijel k Salieriho baru. Frederico věďel že kdyby šel do baru tak by ho poznali a nejspíš odpráskly. V autě měl molotov koktejl. Zapálil ho a hodil na bar a rychle ujel pryč. Za týden se dočet že pár mužů od Salieriho to zabylo ale Salieri a jeho muži přežili útok na bar.
9) Záchranná akce
Frederico měl dnes smůlu. Ale když se dozví že unesli Kevina, tak se naštval, jel za Teraclinem a řekl mu, ať mu dá to nejlepší auto co má že jede zachránit Kevina. Teraclin mu řekl že teda jo. Jel do skladiště kde věznili Kevina . Tam omráčil 2 hlídače a vzal si jejich zbraně (mají u sebe thomson a colt 911) vešel do dveří a postřílel tam asi 20 mužů. Jak prošel chodbou a zahnul doprava bylo tam 10 dveří. Ve třetích dveřích je 5 mužů a Kevin. Je třeba je postřílet, rozvázat Kevina, běžet do auta a jet za Teraclinem.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Работа

DonaldDoorn,14. 1. 2022 2:25

https://vk.com/rabota_kemer_ovo

с какого сайта вы заказали авиабилеты

RobertBak,11. 1. 2022 21:25

Парки, горы и водопады.
Тут вам и по лесным дорожкам прогуляться, и с вершины горы на окрестности полюбоваться. Подробности в нашем материале.
Вы можете скачать ⤓ с нашей карты точки достопримечательностей, важные транспортные точки (автостанции, аэропорты и т.п.), районы и пляжи в формате KMZ/KML. Эти файлы можно загрузить в навигатор или смартфон для использования с приложениями офлайн или онлайн карт Google, Maps.me и других, поддерживающих данный формат, и использовать их для навигации и знакомства с курортами.

https://moooga.ru/italiya/ozero-lago-madzhore-ostrova-barromeo-v-italii-kak-dobratsya-opisanie-foto-dostoprimechatelnosti-chto-posmotret-travellizy/
На Урале по всей его протяженности много необыкновенных по красоте и ценных с исторической точки зрения объектов. Некоторые природные достопримечательности имеют натуральное, естественное происхождение, другие – дело рук человека.
Джубгский дольмен (120 км) также находится в доступном месте, всего в 500 метрах от автостанции Джубги. Дольмен высотой 2,5 метра сохранил цельный вид с круглым окошком. Он был сооружен древними адыгами в III веке. Считается, что дольмен использовали для погребальных церемоний.

Работа

DonaldDoorn,11. 1. 2022 13:25

https://vk.com/rabota_kemer_ovo

Figure Fantasy Hack Cheats Mod 2022 Diamonds Generator

Gregoryclack,4. 1. 2022 13:46

Figure Fantasy Hack Cheats MOD APK is the Best Game Changer of Google Play in Hong Kong, Macau, and Taiwan, The first-ever 3D figurine-themed idle mobile game, Figure Fantasy Cheats Hack has arrived in style! Here, you’ll become the figurines’ master, and experience a wonderful adventure in their miniature world.

Figure Fantasy Mod Hack The Physically Based Rendering (PBR) technology restores every inch of the figurines with high precision, perfectly presenting their real-world material textures and light refraction Figure Fantasy Hack Tool.

Place an order to purchase a “Blind Box” with a single tap, tear up the paper box, and receive a surprise, “Wishlist +200x Draw Option” directional mode, you will no longer miss out on your favorite figurines. Original custom display cabinet system, customized to create a unique private Otaku Zone: Space, sci-fi, middle ages castle. Hundreds of free themes for you to choose from!

read more

https://www.myget.org/feed/figure-fantasy-diamonds-generator/package/nuget/Figure.Fantasy.Hack.Cheats.Diamonds
https://teespring.com/id/figure-fantasy-hack-cheats-202?pid=790&cid=103521
https://www.ulule.com/figure-fantasy-cheat/
https://devpost.com/figure-fantasy-hack-mod-cheats
https://pubhtml5.com/homepage/oxrd/preview
https://www.credly.com/users/figure-fantasy-cheats-mod-apk/badges
https://roundme.com/@figurefantasymod/about
https://github.com/figurfant/figure-fantasy-diamonds-generator/blob/main/README.md

Туры в Абхазию

IrinaKer,18. 12. 2021 18:37

Уникальные экскурсии и маршруты в солнечной Абхазии: Новый Афон, Гагры, Пицунда. Вкуснейшая национальная кухня, вина, гостеприимство. Подписывайтесь на наш инстаграмм, где вы узнаете больше, сможете забронировать индивидуальный авторский Vip_Tur_Abkhazia на авто бизнес класса, гостиницу по самой выгодной цене. Пишите, будем рады ответить на все вопросы. https://instagram.com/vip_tur_abkhazia/

гидра магазин

JamesElice,13. 12. 2021 8:08

Гидра - официальный сайт крупнейшей в России площадки с интересными товарами. Сегодня Hydra юнион работает без блокировок и гарантирует безопасность пользователей. Если ранее, для перехода требовалось соединение Hydra Tor, то сейчас не нужен даже ВПН. Актуальная ссылка Гидра Анион, по которой можно зайти на сайт https://xn--hdraruxzpnew4af-n35h.com . И переход потребует только быстрой авторизации и ввода капчи, что может быть даже более простой задачей, чем вход на стандартный интернет-магазин. Мы же рекомендуем ответственно подходить к покупкам. Нужно тщательно рассматривать предложения от разных продавцов, смотреть на отзывы и репутацию. И в таком случае купить на Hydra вы сможете что угодно. При этом быстро и безопасно. гидра зеркало

I think, that you commit an error. Let's discuss it. Write to me in PM, we will communicate.

Chestermar,12. 12. 2021 5:50

I consider, that you are mistaken. I can defend the position. Write to me in PM, we will discuss.

As the expert, I can assist.

AnthonyCrept,11. 12. 2021 22:24

I think, that you are not right. Write to me in PM, we will communicate.

You commit an error. I can defend the position. Write to me in PM, we will communicate.

AndrewKed,5. 12. 2021 6:36

It is a pity, that now I can not express - there is no free time. I will return - I will necessarily express the opinion on this question.

Certainly, it is not right

AlbertExelp,26. 11. 2021 17:10

It is very a pity to me, I can help nothing to you. But it is assured, that you will find the correct decision.

Замена венцов в Новокузнецке

Jackiekew,24. 11. 2021 22:23

https://maps.google.co.ck/url?sa=t&url=https://samson-42.ru/

JerryOveta

JerryOveta,23. 11. 2021 19:02

https://mail.ru/

Замена венцов в Новокузнецке

Jackiekew,23. 11. 2021 5:08

https://images.google.co.cr/url?sa=t&url=https://samson-42.ru/

Замена венцов в Новокузнецке

Jackiekew,22. 11. 2021 22:26

https://images.google.es/url?sa=t&url=https://vk.com/remont_polow

голые женщины вид сзади

Dennisreevy,22. 11. 2021 16:31

порно жесть зрелые https://pornosekserotika.com/ смотреть крутое порно

частное порно большие жопы https://pornosekserotika.com/categories/%D0%9E%D1%82+%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%BE%D0%B3%D0%BE+%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0/

Замена венцов в Новокузнецке

Jackiekew,22. 11. 2021 11:09

https://maps.google.com.tw/url?sa=t&url=https://vk.com/remont_polow

Julie Covington The Rock Follies OK

macromolecules,22. 11. 2021 9:42

Dune MP3 Collection https://dancingpeacock.co.uk/270.html DJ Kura Prepared For Warfare

Ray Franky En Jetty Gitari Oh Heideroosje

infractions,22. 11. 2021 9:42

Sil Bell Heavy Dancer https://bottisham.org.uk/2661.html Oral VS Anal VS Murder Fortress Of Steal

Known Only Locally I Have To Wonder

apricots,20. 11. 2021 11:22

Opium Lord The Calendrical Cycle Eye Of The Earth https://messenger.zionward.biz/41.html Beatboxbandit New Language

Zaimlenda.ru - моментальный займ на карту без отказов

ZaumaGaide,18. 11. 2021 11:14

Доброго времени суток дамы и господа, если вам срочно нужны деньги на покупку телефона или другие свои нужды... Но зарплата через несколько дней, тогда советую вам взять быстрый займ на карту без отказа и проверки кредитной истории.

На сайте https://zaimlenda.ru/ под подбору онлайн займов вы сможете выбрать МФО по своим условиям и отправить заявку, обычно это занимает не более 10 минут! Также хочу добавить что во многих компаниях сейчас акция в виде бесплатного займа под 0% до 30 дней.