Jdi na obsah Jdi na menu
 


navody na gta san andreas

8. 4. 2008

Návod na GTA San Andreas

27.08.2007

Návod na GTA San Andreas

  • Big Smoke (respect+)
    Skok do dáli při západu slunce
    Jakmile vás Tenpenny vykopne z auta, nasedněte na kolo a jeďte směrem k domovu (ikonka CJ na radaru). Před barákem seskočte a vkročte do červeného kruhu. Po dlouhém videu v  sekvenci, na jejímž konci po vás půjde nepřátelský gang, naskočte opět na bicykl a uhánějte za svými kamarády, konkrétně za modrým bodem na radaru, dokud nebudete v bezpečí domova. Snažte se ať se zmetci nedostanou vedle vás, jinak začnou střílet. Pokud k tomu přece jenom dojde, využijte faktu že neumějí couvat, a snažte se je navést do nějaké zdi. Opakovaným mačkáním tlačítka dopředu začne CJ pořádně šlapat do pedálů.
  • Ryder (respect+)
    Jeďte s Ryderem k holiči, nechte si udělat nějaký sestřih, pak se jděte naproti do pizzy najíst, ale bacha ať se nepřežerete, jinak se CJ obřadně pozvrací. Až se Ryder pokusí podnik vykrást, zabijte před útěkem obsluhu a seberte jí brokovnici.

    SWEET

  • Tagging Up Turf ($200, respect+)
    Sweet vám dá sprej a naučí vás přestříkávat graffiti tagy nepřátelských gangů. V Los Santos jich je cekem stovka, v této misi uděláte prvních šest kousků. Po úspěšném dokončení úkolu budete mít doma vždy připravený sprej.
  • Cleaning The Hood (respect+)
    Jeďte s Ryderem a zlikvidujte drogové dealery.
  • Drive-Thru ($200, respect+)
    Nasedněte do káry a dojeďte ke kuřecímu fast-foodu. Než se stihnete zakousnout do šťavnatého stehýnka, objeví se bohužel banda Ballasů, členů nepřátelského gangu, a rázem je po večeři. Čert vem dlabanec, jeďte za nimi, aby je měl Sweet na dostřel, a všechny zlikvidujte. Než se vrátíte domů, seberte mrtvole samopal.
  • Nines and AK's (respect+)
    Navštivte s Big Smokem starého pána, absolvujte krátký tutorial s pistolí, v němž se naučíte mířit, a až vám zavolá Sweet abyste si koupili něco vhodného na sebe, navštivte obchod s oblečením. Zelený ohoz v barvách gangu to jistí.
  • Drive-by ($500, respect+)
    Naskočte do auta, dojeďte na určená místa a ukažte Ballasům, jaké to je mít provrtaná střeva. Až projedete parkem, naskočí vám dvě policejní hvězdy, ale vůbec se nemusíte stresovat, protože cestou do Pay 'n' Spray nepotkáte jediného fízla. V klidu přelakujte auto a dojeďte domů.
  • Sweet's Girl (respect+)
    První poněkud drsnější úkol - bráchovi a jeho holce jde o kejhák. Než se je vydáte zachránit, doplňte si zdraví i armor a připravte si dostatek munice. Po animaci se meteleskum bleskum dostavte na určené místo, postřílejte zmetky a odjeďte se Sweetem a jeho holkou domů.
  • Cesar Vialpando ($1000 max.)
    Jeďte na označené místo, nastupte do připraveného vozu, zacouvejte do garáže, je-li vám libo, proveďte nějaký ten tuning a vydejte se na sraz lowriderů - aut s houpacími nápravami. Musíte vyhrát soutěž, abyste získali respekt své sestry a jejího boyfrienda. Mačkejte tlačítka příslušného speciálního pohybu (viz. nastavení ovládání) podle šipek procházejících kruhem, a snažte se vyhrát.

    RYDER

  • Home Invasion (respect+)
    Dojeďte na označené místo, vloupejte se do baráku a vynoste do náklaďáku minimálně tři bedny zbraní (celkem jich je pět). Nesmíte vzbudit dědka, takže se při chůzi skrčte, a až ponesete ven bednu, neběhejte. Na závěr odvezte lup do skrýše a je to.
  • Catalyst (respect+)
    Dojeďte na určené místo, postřílejte hispánské a následně i černošské nepřátele a vlezte na vlak. Musíte stihnout hodit Ryderovi deset beden tak, aby je mohl chytit. Tlačítkem pro střelbu regulujete sílu hodu. Jakmile bude hotovo, mazejte se přebarvit do servisu a hurá domů.
  • Robbing Uncle Sam (respect+)
    Ryder vzal ozbrojování až moc vážně, okrást armádu v jejím vlastním skladu, to už je silné kafe. Naskočte do dodávky, dojeďte na určené místo, přelezte zeď, zabijte stráž, rozstřelte ovládání vrat, stejným způsobem pak otevřete sklad, zbavte se vojáků, nasedněte do ještěrky a začněte nakládat bedny. Vidle se ovládají tlačítky pro speciální pohyb. Občas budete muset vylézt a pomoct Ryderovi oddělat vojáky, sám to nezvládne. Jakmile budete hotovi a začnete ujíždět, pustí se za vámi dva vojenské Patrioty. Můžete je zbrzdit vyhozením bedny, ale je to škoda a dá se to v pohodě zvládnout bez toho.

    CESAR VIALPANDO

  • High Stakes, Low-rider ($1000)
    Jeďte za Cesarem a vyhrajte závod.

    BIG SMOKE

  • OG Loc (respect+)
    Dojeďte na určené místo, vyzvedněte OGho, pokračujte na další určené místo, po animaci si vychutnejte motocyklovou honičku úzkými uličkami, a až zmetka dostanete, odvezte OGho do jeho nového zaměstnání.
  • Running Dog (respect+)
    Jeďte s Big Smokem na určené místo, po animaci pronásledujte mexikána a zabijte ho.
  • Wrong Side of The Tracks (respect+)
    Dojeďte s tlusťochem na nádraží, po animaci naskočte na motorku a pronásledujte vlak. Aby se Smoke trefil do nepřátel, musíte jet po vnějším okraji železnice, tak aby se strefoval do nich a ne do střechy lokomotivy. Nestihnete-li všechny zabít před mostem do Las Venturas, mise skončí neúspěšně.
  • Just Business (respect+)
    Jeďte na určené místo, po animaci postřílejte všechny rusáky a než odejdete za Big Smokem, seberte armor. Venku budou čekat další sověti, po jejichž zneškodnění vás čeká parádní honička na motorce, během které přenecháte řízení jiným, a konečně si zastřílíte.

    OG LOC

  • Life's a Beach (respect+)
    Dojeďte na pláž a začněte se bavit s DJ. Musíte párkrát odpovědět kladně, aby vás vyzvala k tanci. Poté následuje trapná estráda, při které je třeba mačkat tlačítka pro pohyb podle určených šipek. Dosáhnete-li vyššího skóre než 2500, slečna vás pozve k sobě do auta, a pak už s ním stačí vesele ujet.
  • Madd Dogg's Rhymes (respect+)
    Je libo trochy stealthu? Není problém, i toho se v San Andreas dočkáte. Dojeďte do Madd Doggova sídla a postupujte podle jednoduchého tutorialu - schovávejte se ve stínech, za nepřáteli neběhejte ale pomalu se pližte, když jim budete těsně za zády, tak stiskněte tlačítko pro zaměřování a podřízněte jim krk. Jakmile seberete kýženou repáckou kuchařku, zabte stráž a získáte pistoli s tlumičem. S ní už je pak brnkačka dostat se ven a dovézt OGmu jeho vytouženou knihu.
  • Management Issues (respect+)
    Dojeďte k určenému autu, vystřelte na něj (stačí jednou z pistole, ať ho nepoškodíte), zabijte řidiče a s odcizeným vozem se dostavte na místo určení. Auto nesmí mít ani škrábnutí, takže bacha na to, jinak budete muset navštívit servis. Zaparkujte stejně jako ostatní vozy, poté dojeďte na gala večer a sotva oběť nasedne, zdrhejte s ní k molu. Pokud se nechcete namočit, vyskočte za jízdy, dřív než auto vlítne do vody.
  • House Party (respect+)
    Poté co vás OG pozve na mejdan dostanete za úkol se trochu vymódit, ale klidně to pusťte z hlavy a rovnou se dostavte na místo určení. Po osmé hodině večer začne kalba, ale bohužel vás vyruší náhlý útok Ballasů, takže buďte dobře připraveni a vyzbrojeni. Pamatujte, že rána do hlavy je nejrychlejší.

    TENPENNY (C.R.A.S.H)

  • Burning Desire
    Vyzvedněte molotovky, jeďte na určené místo a naházejte je do všech oken v prvním patře. Až to uděláte, budete muset zachránit holku, která v domě uvízla. Naběhněte dovnitř, najděte v kuchyni hasičák (když vejdete tak je to vpravo), najděte holku a prohaste si cestu ven. Jakmile budete v bezpečí, odvezte jí domů, ona se vám představí a pozve na rande. Od této chvíle chodíte s Denise.

    Tip: přes tu spoustu kouře není vůbec vidět, slabší počítač to nemusí zvládat, ale stačí stáhnout pohled kamery dozadu, k podlaze.
  • Gray Imports
    Na určeném místě zaútočte na chlápky v obezděném areálu (je jedno jestli hlavním vchodem nebo někde vzadu přelezete zeď), všechny postřílejte, zničte ovládání vrat a vstupte do skladu. Na tuto práci se skvěle hodí upilovaná brokovnice. Všechny zlikvidujte, pronásledujte ruského obchodníka a až vám začne ujíždět autem, skočte na motorku a rychle za ním. Samopal máte jistě připravený, hlavně mít dostatek munice, abyste zdrhajícího sověta krásně upekli ve vybuchnuvším voze.

    SWEET PODRUHÉ

  • Doberman (respect+)
    Nechceš zajet ke mě domů? Mám VELKOU sbírku motýlů
    Až se vám Sweet ozve na mobil, zajděte k němu, poté do Ammu-nation, v případě potřeby nakupte kvéry a jeďte do Glen Parku. Postřílejte skupinku Ballasů abyste vyprovokovali válku gangů, a pak se ubraňte třem vlnám útočníků. Během boje se tu a tam objeví health a armor. Jakmile všechny zabijete, bude území vaše. Od této chvíle je mapa rozčleněna podle území jednotlivých gangů, které můžete postupně získávat, což vám přinese jednak respekt, druhak peníze, jež se střádají před CJovým domem. Získávat území není naštěstí povinné, protože je to docela nuda, a navíc v rámci příběhu stejně o všechno přijdete.
  • Los Sepulcros (respect+)
    Po skončení animace musíte přibrat dva označené homies do týmu. Zaměřte je a stiskněte tlačítko pro verbování. Jakmile se k vám přidají, sedněte do auta, dojeďte na určené místo, přelezte zeď, postřílejte zmetky, hlavně jejich šéfa, a zdrhněte se Sweetem domů. Od této chvíle můžete verbovat svoje homies na války gangů, ale je to vzhledem k umělé inteligenci úplně zbytečné.
  • Reuniting The Families (respect+)
    Dojeďte k Jefferson Motelu, po animaci vběhněte dovnitř, prostřílejte si cestu až ke Sweetovi, na střeše AKčkem sundejte vrtulník a doběhněte na ulici, kde vás vyzvednou Ryder a Big Smoke. Následuje honička městem, při které se přičiníte ke zničení víc policejních aut, než by zvládnul leckterý antihrdina v americkém akčním filmu.
  • The Green Sabre
    Po briefingu u Sweeta vám zavolá Cesar, že pro vás má něco moc zajímavého. Jeďte na určené místo, přesedněte do zaparkovaného auta, po animaci pak meteleskum bleskum uhánějte na parkoviště pod Mulholland Intersection, kde Sweet právě bojuje o život. Zachraňte ho, pak se ubraňte ještě několika útokům Ballasů, a vychutnejte si animaci, která vám odemkne San Fierro.
  • TENPENNY (C.R.A.S.H.)

    • Badlands Sedněte na Sancheze, dojeďte na určené místo a pokračujte po horské cestě (vpravo) až k chatě, kde je schovaný svědek. Máte dvě možnosti - buď se nepozorovaně dostat dovnitř, zabít ho a zdrhnout, a nebo postřílet všechny federály a pustit se do parádní honičky s vyplašenou obětí. Pamatujte na jednu věc: nestřílet chodící mrtvolu do hlavy a nenechat ji vybuchnout v autě, jinak se pak bude těžko fotit pro identifikaci... Po dokončení akce odvezte foťák s filmem na určené místo.

      CATALINA

    • First DatePo ukončení Badlands vám Cesar telefonicky dohodí známost se svou příbuznou. Takzvané rande naslepo se vyznačuje velkým otazníkem na mapě. To bude ale překvápko až tam dorazíte... tedy pokud jste hráli GTA3. Tím to však zdaleka nekončí. Až se setkáte s šílenou temperamentní Catalinou, skočíte do auta a vyslechnete si její plán na vykradení čtyř míst po celém venkově. Neexistuje žádné pořadí, takže můžete klidně začít hned v Dillimore.
    • Tanker Commander ($5000) Po neúspěšném pokusu vykrást čerpací stanici skočte do zaparkovaného kamionu a zapřáhněte cisternu (musíte nacouvat pokud možno rovně, aby královský čep zapadl do tažného zařízení. Jakmile tak učiníte, majitel soupravy si to s vámi rozhodne vyřídit a honička začíná. Na určené místo se nejlíp dostanete, pojedete-li od pumpy doprava, na křižovatce za městem pak doleva směr Los Santos, na rozcestí ve městě zahnete doprava, sešupnete to z kopce dolů, pak zase doprava přes most a na určené místo už je to brnkačka. Důležité je hned ze začátku setřást pronásledovatele a nechat je za sebou. Základní pravidlo však zní za žádných okolností soupravu nerozpojit!
    • Local Liquor Store ($1000) Jeďte do Blueberry, kde chce Catalina vykrást obchod s chlastem. Bohužel vás někdo předběhne, a tak nezbývá než nasednout na prdítko a dát se do pronásledování. Sledujte zmetky, aby je mohla Catalina postřílet (klidně jí pomožte), a sbírejte kufříky s penězi, které po nich zůstanou.
    • Against All Odds ($2000) Vtrhněte do sázkové kanceláře v Montgomery, připlácněte nálož na dveře, přepněte na detonátor a odpalte. To samé udělejte se sejfem, a jakmile budete mít prachy, zdrhejte. Musíte se nejdřív dojet přebarvit do Pay 'n' Spray, a pak dovézt Catalinu domů.
    • Small Town Bank ($10.000) Vtrhněte do banky a zastřelte strážného. Pokud to neuděláte, zaútočí na vás on. Jakmile se spustí poplach, rozstřílejte tři bankomaty, seberte prachy, vyběhněte zadním vchodem, prostřílejte si cestu uličkou a naskočte na motorky. Držte se za Catalinou, ve druhém městě jeďte opatrně, ať jí nepřejedete až jí policajti srazí z mašiny. Naberte ji k sobě a dojeďte do doupěte.

      THE TRUTH

    • Body Harvest (respect+)Pro tohohle divného chlápka budete nějakou chvíli pracovat. Časem poznáte, že je daleko bláznivější než se zdá. Jeďte na určenou farmu, ukradněte kombajn a dovezte ho v pořádku na Truthovu farmu. Místní separatisté, nebo co to je za havěť, si to samozřejmě nenechají líbit a budou po vás střílet, tak aspoň poznáte, jaké to je, sklízet lidi místo obilí...
    • Are You Goint To San Fierro? (respect+)Jakmile vám Truth dá do ruky plamenomet, běžte spálit celé pole trávy (věřím, že mnohým z vás to bude přímo rvát srdce). Musíte spálit úplně všechno, ale neplýtvejte napalmem, stačí trávu jen líznout. Až budete hotovi, jděte k autu, dostanete od Trutha raketomet na sundání policejního vrtulníku, a pak už jen postačí v klidu a mírumilovně dojet do San Fierra.

      CESAR VIALPANDO

    • Wu Zi Mu ($5000) Sežeňte si nějaké slušné auto, které vydrží drsnou jízdu po polních cestách aniž by se převrátilo, a vyhrajte závod.
    • Farewell, my love... Tato mise není zajímavá ani tak kvůli své náplni, je to prostě další závod, navíc jen předchozí trasa pozpátku, jako spíš kvůli nemluvící postavě v animaci. Koho vám připomíná?

      GARÁŽ V DOHERTY

    • Wear Flowers in Your HairAž poznáte vaši novou základnu, kterou vám laskavě přenechal Catalinin amant, vydáte se s Truthem navštívit jeho staré známé. Čeká vás odpočinková mise, budete jen klidně projíždět městem a zastavovat na určených místech. Při návratu do garáže musíte najet čumákem k vratům, jinak vám to hra neuzná.
    • 555 We TipJeďte k hotelu, sledujte zaměstnance do garáže, zabijte ho, seberte mu uniformu a zaujměte jeho místo před hotelem. Musíte se zmocnit auta agenta. Zapamatujte si z animace, jak vypadá, ale snad to nebude nutné - přijede jako třetí, a pokud ne, ostatní valeti vám o něm řeknou. Jakmile sednete do auta, jeďte rychle do vaší garáže v Doherty a pak zpátky k hotelu, kde vůz zaparkujte, vyběhněte ven a zavolejte policajty.
    • DeconstructionDělníci na stavbě za garáží obtěžují Kendl, což se nelíbí ani Carlovi, ani Cesarovi. Brzy se to nebude líbit ani dělníkům. Zničte všechny buňky, je jedno jestli je rozstřílíte, rozjezdíte bagrem, použijete demoliční kouli nebo na ně nalepíte výbušninu a odpálíte na dálku. Až budete hotovi, sedněte do bagru či míchačky, dotlačte kadibudku se stavbyvedoucím do díry a zalijte betonem.
    • Photo Opportunity (respect+)Cesar vám zavolá, že je na stopě zrádcům z Grove Street, kteří chystají něco velkého. Jeďte do Blueberry, kde potencionální švagr čeká, sedněte do jeho auta a přesuňte se do Angel Pine. Pro lepší výhled vylezte na střechu, vyčkejte příjezdu zúčastněných a postupně všechny vyfoťte. Fotoaparát se používá tak, že sekundární střelbou aktivujete objektiv, zoomem zoomujete a primární střelbou fotíte.
    • Snail TrailSeberte sniperku, kterou vám Tenpenny schoval v jedné trubce na staveništi, rychle se přesuňte na nádraží a sledujte vlak směřující do Los Santos. Buďte na trati opatrní, během této mise je nějakou "náhodou" zrovna zhuštěný železniční provoz. Použijte radši motorku a držte se za sledovanou soupravou, abyste stihli včas uhnout protijedoucím soupravám. Váš cíl vystoupí na Market Station, chytne si taxíka a objede půl města, aby se dostal na rybářské molo v Santa Maria Beach. Opatrně ho sledujte, aby vás nezmerčil, a až se sejde s informátorem, oba odpráskněte sniperkou. Pokud vám jeden z nich uteče, klidně se přibližte a dorazte ho zblízka.

      LOCO SYNDICATE - JIZZY

    • Jizzy ($3000, respect+) Po briefingu v garáži jeďte za Jizzym do jeho klubu, kde vás pověří několika pochůzkami, lépe řečeno pojížďkami.
      Nejprve budete muset odvézt jednu holku do hotelu, což je naprostá brnkačka. Není kam spěchat a je to příjemná projížďka městem. Druhá věc už bude vyžadovat trochu větší tlak na plynový pedál - dojet k jedné prostitutce a zabít pasáka, jenž se jí snaží přetáhnout na svojí stranu. Třetí věc je záchrana šlapky před dvěma násilníky, a do čtvrtice všeho dobrého budete muset příkladně zavraždit faráře, který se snaží jednu z holek zachránit před zatracením. Drive-byněte limuzínu i auto s ochrankou, je to nejzábavnější část mise, hlavně kvůli otcovým průpovídkám.
    • T-Bone Mendez ($5000, respect+)Jeďte po pobřežní cestě směrem k Easter Bay, za benzinkou Xoomer zatočte doprava a po animaci, během které Carl přeskočí na FCR900, se připravte na honičku se čtyřmi poslíčky, jimž je potřeba sebrat balíček. Můžete je z motorky sundat klasicky střelbou (ale bacha ať nevybuchne i s balíčkem, snažte se sejmout jezdce), nebo k nim jednoduše najet a sekundární střelbou balík sebrat. Až získáte všechny čtyři, vraťte se k Jizzymu.
    • Mike Toreno ($7000, respect+)Naskočte do auta a vydejte se s T-Bonem zachránit Mika. Musíte ho najít dřív, než mu dojde baterka v mobilu, což se dá stihnout naprosto s přehledem. Nejprve zamiřte na stavbu v Doherty. Nejrychleji se tam dostanete, když se od Jizzyho dáte doleva po pobřeží, na první odbočce zahnete doprava do kopce, nahoře na Y křižovatce opět doleva, kousek rovně a na hlavní třídě, kde jezdí i tramvaje, budete pokračovat doleva, hezky se proleťte po kopcích, na konci objeďte barák kolem kterého se ulice stáčí vlevo, a u ZERO RC to švihněte další ulicí doleva, přímo na stavbu. Ani nezastavujte, pokračujte střemhlav skrz nádraží do přístavu k dalšímu čtverečku, a odsud pak na letiště. Vrata budou výjimečně otevřená, takže se dostanete na letištní plochu, kde sledujte signál po chvíli zmetky uvidíte. V dodávce je Mike, takže ji nesmíte zničit. Až postřílíte jezdce na motorkách, auto samo zastaví. Jakmile bude Mike osvobozen, zničte dodávku, sedněte do limuzíny, stavte se v servisu pro přebarvení a odvezte cestující k Jizzymu.

      LOCO SYNDICATE - GARÁŽ V DOHERTY

      • Outrider ($9000, respect+)Jeďte na benzínku, kde na vás již čeká T-Bone s Mikem, sedněte do auta, popojeďte pár set metrů k továrně, seberte sniperku a RPG, skočte na motorku a uhánějte na plný plyn na označené místo. Musíte stihnout zlikvidovat všechny zátarasy dřív, než k nim dorazí dodávka s nákladem.
        Taktika je vždy stejná - poslat pár výbušných pozdravů z Ruska na stojící auta, případně nejdřív z dálky "vysnajprovat" číhající zmetky. U všech, kromě prvního zátarasu, budou střelci číhat i v oknech nad ulicí, tak pozor na ně. Cesta od poslední zastávky až do fabriky bude čistá, pak už se jen zbavit hvězdiček a je to hotovo.
      • Ice Cold Killa ($9000, respect+)Jeďte za Jizzym do klubu, stráž vás odmítne pustit dovnitř, takže budete muset vylézt na lešení, skočit na střechu a vlézt tam oknem. Uvnitř vám hra bude tvrdit, že se musíte proplížit až dolů, ale daleko rychlejší je skočit z lávky v místě, kde se objevíte. Nic se vám nestane a hned se spustí animace. Po jejím skončení opusťte budovu (zmetky klidně ignorujte, prostě vyběhněte) a pronásledujte Jizzyho. Dopravní prostředek kterým jste přijeli je bohužel pryč, takže rychle skočte do nějakého auta poblíž a střílejte na zmetka tak dlouho, dokud mu nezačne hořet vůz, což ho donutí vyskočit ven a budete ho moct konečně odprásknout a sebrat mu telefon. Nesmí vybouchnout s autem, jinak se telefon zničí a mise bude neúspěšná.
      • Pier 69 ($15000, respect+)Vyběhněte za Cesarem na střechu (obejděte barák zprava) a po animaci postřílejte označené nepřátele na střeše. Až bude po nich, ještě se zbavte nově příchozích Ballasů dole na chodníku a jděte si to vyřídit s T-Bonem. Bude lepší, když budovu obejdete venku, kde na vás nečekají žádní nepřátelé. Zabijte T-Bona a připravte se na Rydera osobně. Ten parchant bude chtít uplavat, a hra si naivně myslí, že místo abyste si ho zaměřili hledím sniperky a ustřelili mu palici, tak za ním poplavete a budete se honit v člunech. Budete-li během této mise potřebovat doplnit zdraví, neváhejte zajít do pizzy na rohu.
      • Toreno's Last Flight ($18000, respect+)Jeďte na policejní stanici, kde by se měl vyskytovat Toreno, v klidu z dálky postřílejte ochranku, vyběhněte na helipad, seberte raketomet a osedlejte FCR900 zaparkovanou na chodníku, tedy pokud jste nepřijeli v něčem lepším. Úkol je sundat helikoptéru, což není vůbec žádný problém a nemusíte ani spěchat. Jistě máte u policie vroubek v podobě několika hvězdiček, takže se dojeďte přebarvit, pak najeďte na dálnici a uhánějte směrem Foster Valley. Toreno poletí rovně podél dálnice, nadjeďte mu, připravte si RPG a až se bude blížit, v klidu ho sundejte.

        ZERO

        V určité fázi příběhu vám zavolá Zero, že má problémy s majitelem budovy, kde má svůj obchod. Musíte ji za 30.000 babek koupit, a pak zde budete nabírat úkoly, v nichž Zerovi pomůžete porazit konkurenta, jakéhosi fantomatického pana Berkleyho. Na těchto misích je nejzábavnější, že při nich bojujete výhradně hračkami, resp. leteckými modýlky. Až je splníte všechny, získáte asset za 5000$.
      • Air Raid ($3000) Úkol: ubránit vysílače před leteckými nálety. Sundejte kulometem co nejvíc letadel, sledujte jejich pohyb na radaru.
      • Supply Line ($5000) Miniaturním Red Baronem budete likvidovat pět kurýrů roztroušených po městě. Musíte to stihnout i s návratem na základnu dřív, než vám dojde palivo, což se dá v pohodě stihnout, pokud letadlo ukočírujete. Ze začátku je to peklo, tuhle misi jsem dělal snad padesátkrát, ale s praxí a následným používáním normálních letadel už to nebyl takový problém. Když najdete kurýra, klidně přistaňte a zamiřte si na něj ze země, je to rychlejší než pořádat nálety. Až je zničíte všechny, vraťte se na základnu.
      • New Model Army ($7000) V této misi musíte pomocí vrtulníčku zajistit autíčku volný průjezd skrz zemi nikoho. Modýlek helikoptéry je vybaven magnetem, kterým může chytat předměty. Bude potřeba odstranit z cesty několik sudů, dopravit kus plechu k díře a vytvořit most a ve finále shazovat bomby na útočící tanky. To všechno v časovém limitu, který je naštěstí velmi velkorysý. Máte-li s tanky problémy, zničte je dřív než uvolníte cestu, časový limit je poměrně velkorysý, takže je to v pohodě. Kdyby to přesto nevyšlo, oba dopravní prostředky mají tři životy.

        WOOZIE

      • Mountain Cloud Boys ($5000, respect+)Objeďte s Wooziem blok, jděte za ním a po animaci se připravte na solidní přestřelku. Postřílejte první čtyři Vietnamce a za rohem očekávejte další snůšku asijských útočníku. Bacha hlavně na toho se sniperkou. Jistě nemusím zdůrazňovat, že přežití Woozieho je prioritní. Jakmile bude po nepřátelích, nasedněte do auta, chvilku jezděte dokolečka, aby váš čínský kamarád mohl postřílet poslední útočící rákosníky a nakonec ho odvezte domů.
        Tip: misi ukončíte na sedadle auta Sentinel, které se bude později hodit do vedlejšího úkolu Export/Import. Doporučuji si auto schovat do garáže, protože když jsem ho pak hledal, nemohl jsem žádné najít.
      • Ran Fa Li ($6000, respect+)Nebo taky Rafan Li. Jeďte do podzemních garáží na letišti, najděte auto s balíčkem a nasedněte do něj. Ledva to uděláte, nepřátelé zablokují vchody, ale žádný strach. Vystartujte k východu vzadu vlevo, mezi zdí a dodávkou je spousta místa, a bez problémů se dostanete ven. Cestou na severní přístaviště po vás půjdou dva motorkáři, ale neměli by dělat potíže. Mně se povedlo jednoho z nich luxusně odstrčit a rozplácnout o zeď u pumpy Xoomer.
      • Lure ($8000, respect+)Sedněte do džípu, dojeďte do Angel Pine a po krátké animaci začněte ujíždět venkovem. Ze začátku po vás budou motorkáři střílet, ale nenechte se znervóznit, sotva se dostanete na dálnici, už za vámi nebudou, nebo je bez problémů setřesete/zlikvidujete. Projíždějte checkpointy až k motorestu a máte to za sebou.
      • Amphibious Assault ($11.000, respect+)Jeďte do přístavu a skočte do vody. Pokud to ještě neumíte, hra vás nyní naučí plavat. Šipkou dopředu plavete normální žábu, stisknutím skoku kraula, chcete-li se ponořit tak zmačkněte střelbu a potom plavte kraulem. Zběsilým mačkáním čudlíku budete dělat výrazně rychlejší tempa, tedy aspoň pod vodou je to rozhodně vidět. Musíte infiltrovat vietnamskou obchodní loď. Plavte pod vodou, jinak vás hlídkové čluny zmerčí. Až dojde dech, úplně v klidu se vynořte a dočerpejte kyslík, pokud se na hladině nebudete hýbat, nikdo se o vás nedozví. Na loď se dostanete po schodech na pravoboku. Nahoře vám hra nabídne stealth postup, který sice není nutný, ale docela zábavný. Skrčte se, aby vás zmetci neslyšeli, vezměte si nůž a když se k někomu přiblížíte zezadu, zaměřte ho příslušným tlačítkem a zmačkněte střelbu. Úsměv nešťastníka bude rázem otevřenější a o dost níž než jsou ústa... Dopracujte se do podpalubí, nasaďte štěnici a stejným způsobem se vraťte na pevninu.
      • Da Nang Thang ($15.000, respect+)Stylový začátek mise, střílení kulometem z vrtulníku ve stylu Vietnam, navíc za doprovodu charakteristického dobového songu, je vskutku zajímavý, ale brzy ho zkazí dost nešikovně naskriptované sestřelení raketou. Pád do vody přežijete, ale přijdete o všechno kromě nože. Vylezte na palubu, potichu podřízněte prvních pár zmetků a seberte jim zbraně, brzy přijdou vhod. Používejte Tec9, budete mít dost nábojů. Střílejte nepřátele do hlavy, je to okamžitá smrt. Dostaňte se do podpalubí, zabijte první hlídky a vlezte si za bednu vpravo pro armor a munici. Propracujte se až k zajatcům (bacha na posledního zmetka, má granát), rozstřelte zámek na kontejneru, vraťte se na palubu a dojděte na můstek, kde čeká kapitán lodi s katanou. Okamžitě po animaci zmačkněte zaměřování a dvakrát ho sekněte, to bude stačit a on si ani neškrtne. Nakonec zajděte za zajatci a mise bude splněna.

        GARÁŽ V DOHERTY

      • Yay ka-boom-boom ($25.000, respect+)Vyzvedněte si u pyrotechnika v Downtownu upravené auto a jeďte k fabrice na crack (myslím drogu, žádné hackery tam nenajdete), situované vedle autoškoly. Před branou hlídají dva chlápci, rovnou je přejeďte a až se otevřou vrata, ignorujte zmetky, případně je berte pod blatník, použijte rampu k vyskočení do budovy a dojeďte až na určené parkovací místo. Tlačítkem pro střelbu aktivujte bombu a zdrhejte ven. Prostřílejte se k bráně, která bude ovšem zamčená, takže sedněte do auta, jeďte kousek zpátky a projeďte rozestavěným skladem, kde je veliká rampa jenž vás dostane ven (součást unikátního skoku). Jakmile budete venku, vraťte se na základnu a je vymalováno. Po úspěšném dokončení této mise vám kdosi zavolá a třetí město bude přístupné. O něco později obdržíte další telefonát od Jethra, který vám sdělí plán na kradení luxusních aut. Máte-li 50.000$, kupte autosalon Wang Cars v Doherty u Pay 'n' Spray, momentálně označený ikonou CV. Jakmile tak učiníte, u garáže se odemknou další mise.
      • Zeroing In ($5000, respect+)V této misi budete nahánět jednu paní, která hodně telefonuje. Sledujte ji podle čtverečků na mapě, musíte to stihnout než stopa vychladne. Musíte ji otočit, aby ztratila kontrolu nad řízením a vylezla z auta (tzn. narazit jí předkem do boku, jako v autoškole). V rušném centru to asi moc nepůjde, takže ji klidně sledujte až na Gant Bridge nebo do městečka severně od něj. Pokud se vám ji povede někde zablokovat v zácpě, zkuste vylézt a prostřílet pneumatiky, trochu vám to usnadní pronásledování. Až se zmocníte auta, dovezte ho do garáže. Krádež je sice úspěšná, ale trochu mě zaráží, že úplně zničený vůz, kterému skoro hoří motor, někdo ještě koupí...
      • Test Drive ($5000, respect+)Tato mise je naprosto primitivní. Jeďte s Cesarem do autosalonu na severu města, po animaci vyskočte i s autem z okna a sledujte kumpána. V jednu chvíli vás začnou nahánět fízlové, vyzkoušejte si nitro (tlačítko pro střelbu), držte se pořád za Cesarem a nakonec bezpečně dojeďte do garáže.
      • Custom Fast Track ($8000 max., respect+)Jeďte s Cesarem do přístavu (po slepé koleji vedoucí z nádraží), osedlejte jeřáb a postupně přesuňte všechny tři kontejnery. V posledním z nich konečně bude hledané auto, ovšem těsně před opuštěním objektu dorazí těžce ozbrojená ochranka. Můžete kamarádovi pomoct magnetem jeřábu, třeba na útočníky shodit auto, ale rychlejší a bezpečnější je prostě vylézt a postřílet je. Nemáte-li dosud auto Sentinel, doporučuji si teď jedno vzít a odvézt ho do garáže, bude se později hodit. Nakonec nasedněte do kradeného vozu a odvezte ho na základnu. Čím poškozenější bude, tím míň dostanete peněz.
        Po dokončení této mise se odemkne vedlejší úkol Export/Import - dovoz kradených aut do přístavu.
      • Puncture Wounds ($5000, respect+) Nasedněte do speciálně upraveného auta a jeďte hledat svůj cíl. Nachází se ve Foster Valley, na dálnici ve směru od San Fierra na venkov. Nebudete-li nijak blbnout, dá se to zvládnout rychle a čistě - jakmile uvidíte vytoužené vozidlo, které bude na konci dálnice odbočovat doleva, nenápadně ho předjeďte a těsně před ním vypusťte bodáky. Tradá, už jen vyměnit prázdná kola a dojet domů.
        Po dokončení tohoto úkolu získáte Wang Cars jako asset, jenž vám bude vydělávat max. 8000$.
      • MIKE TORENO

        • Monster ($5000 max.) Po splnění posledního povinného úkolu v San Fierru se vám ozve kdosi neznámý a vyzve vás, abyste ho navštívili na ranči v Tierra Robada. Nakonec vyjde najevo, že Mike Toreno není tak docela mrkev...

          První úkol spočívá v projetí 35 checkpointů s monster truckem. Je to docela sranda, ale jezděte opatrně, tenhle drobeček sice jezdí přes vrcholy, ale má dost silné pérování a snadno se převrátí. Dávejte si pozor zejména před checkpontem 16. Stihnete-li všechny projet do šesti a půl minuty, úkol je splněn. Čím lepší čas, tím víc peněz, za první místo získáte 5000 babek.
        • Highjack ($7000)Po srdceryvném Torenovu projevu naskočte na motorku, jeďte po dálnici a potom přes Garver Bridge do San Fierra. Zhruba na konci mostu dostihnete kamion, který musíte ukrást. Najeďte ke kabině a udržujte rychlost, aby mohl Cesar skočit dovnitř a zmocnit se vozu. Pak nasedněte k němu a dovezte truck do garáže v Doherty.
        • Interdiction ($1000)Z Torenova skromného příbytku se vydejte do strašidelné vesnice uprostřed pouště, tam seberte raketomet a nasedněte na jedno z připravených vozítek. Doporučuji buginu z Half-Life 2, je vážně skvělá. Dojeďte na vrchol hory, kam má dorazit vrtulník s ilegálním balíčkem. Samozřejmě se to neobejde bez boje, takže použijte připravený raketomet na útočící vrtulníky, a dejte pozor aby nepadaly moc blízko vaší křehké tělesné schránky. Jakmile bude zásilka vyhozena, i když o něco dál než bylo v plánu, dojeďte ji vyzvednout a vraťte se s ní do města duchů.
        • Verdant Meadows & Flying schoolToreno vás zaúkoluje zakoupením opuštěného letiště v poušti. Než se tam vydáte, mějte připraveno 80.000$, jinak pojedete zbytečně. Získáním nemovitosti se odemkne letecká škola, která je povinná - musíte projít všechny disciplíny aspoň na 70% a získat pilotní licenci, jinak vám Toreno nedá další práci. Po dokončení se u hangáru objeví červený kruh. Mimo to vám zavolá Woozie, který se přesídlil do nově zakoupeného kasina v Las Venturas.

          VERDANT MEADOWS AIRSTRIP

          N.O.E. ($15.000)Novopečení piloti, a už se na vás chystá takováhle hardcore mise. Musíte doletět do Angel Pine, vyhodit náklad a dostat se zpátky. Má to ale jeden háček - musíte se držet těsně při zemi, aby vás nedetekoval radar, jinak na vás zaútočí stíhačky. Vyjeďte z hangáru, otočte se doprava, vzlétněte, proleťte mezi dvěma skálami vzadu vlevo, kolem obřího radaru, a pak po vodě (nesnažte se to zkrátit přes vojenský prostor, to by se vám sakra nelíbilo). Jste-li dost velcí machři, zkuste proletět pod mosty, je to docela sranda. Držte se těsně nad hladinou, a až budete u San Fierra, máte dvě možnosti - buď to vzít přes letiště a Missionary Hill, pak po moři okolo Chiliadu, nebo jako správní sebevrazi divočinou. V každém případě mějte na vědomí, že stromy jsou váš nepřítel - musíte letět nad nimi, kde vás radar uvidí. V Angel Pine proleťte kruhem a vraťte se na základnu, kde vás čeká ještě přistání. Samozřejmě můžete celou mojí trasu ignorovat a vzhledem k dostatku času to celé srabácky obletět po moři.
        • Stowaway ($20.000)Rozjeďte se naplno a vjeďte do otevřeného zadku letadla. Držte se kousek stranou, jinak se vysekáte o vypadávající bedny. Jakmile budete uvnitř, musíte se dostat dopředu, přičemž je potřeba si dávat pozor na vypadávající sudy a číhající agenty. V letadle za žádných okolností NESTŘÍLEJTE! Protivníky sundejte jedině ruční zbraní. Na konci nastražte bombu, seberte zmetkovi padák a vyskočte ven. Při přistávání s padákem dejte pozor, standardně je kurz nastaven přímo nad vojenskou základnu.
        • Black ProjectOd Torena je klid, teď s vámi zase bude chvíli manipulovat Truth, který má samozřejmě zcela odlišné názory. Pro začátek po vás chce, abyste infiltrovali super utajenou vojenskou základnu a něco z ní ukradli, takže, jde se na věc.

          Vysadí vás před základnou, kam se dá dostat dvěma způsoby: aniž byste spustili poplach se dostanete do kontrolní věže, otevřete hlavní vrata a vběhnete dovnitř. Nepodaří-li se vám zůstat v utajení, budete muset rozbít mříž u větrací šachty a skočit tam. Ve výsledku je to úplně jedno, uvnitř po vás stejně půjdou. Pokud máte rádi plížení ve tmě a tiché zabíjení nožem, tady si užijete, ale mnohem jednodušší je vylézt na jednu z věží a sniperkou postřílet všechny vojáky. Poplach se spustí jedině tehdy, když zničíte víc než dva spoty, nebo vás nějaký z nich zmerčí a dost dlouho udrží pod lupou.

          Nazdar Elvisi, půjčím si auto.
          V nitru základny už si na žádný stealth hrát nemusíte, prostě všechny postřílejte. V první hale je napravo kukaň s armorem a rotačákem. Do další části projděte menším východem, přeběhněte po ochozu a dojděte do kontrolní místnosti, kde se dá vypnout protiletecká ochrana, bude se to hodit při útěku. Vraťte se zpátky do větší chodby, všimněte si healthu pod mříží v podlaze. Dá se tam vlézt ze strany a je tam i armor. Pokračujte v cestě až k vědci, který vám dobrovolně vydá kartu, projděte dveřmi a pak už nezbývá, než se prostřílet dolů, sebrat kýžený předmět - jetpack, a vyletět nahoru jak raketa. Sraz s Truthem je na kopci, kde jste pro Torena chránili nákladní vrtulník se zásilkou.
        • Green Goo ($20.000)Najděte vlak, naskočte na poslední vagón a začněte systematicky postupovat kupředu. Postřílejte stráže, zničte bedny a až v té poslední najdete zelený sliz, vraťte se na letiště. Truth bude mít opravdovou radost, ale zatím je těžko říct z čeho. Ukončením této mise je letiště hotové, a vy máte asset kde se generuje 10.000$, parkuje zde několik letounů (podle vašich schopností ve škole) a jetpack.

          THE FOUR DRAGONS CASINO

          Ve Woozieho kasinu se budou střídavě objevovat dvě ikony, žlutý drak, znak triády, pod kterým budete nabírat úkoly ohledně Four Dragons, a zelený dolar, pod nímž vyroste plán pro vyloupení konkurenčního mafiánského podniku.
        • Fender Ketchup ($5000, respect+)Na konci videosekvence je chyba, po nasednutí do auta nebude moct CJ vyjet z garáže, protože jsou zavřená vrata. Naštěstí stačí animačku típnout. Je potřeba taliánského frajera pořádně vystrašit, k čemuž postačí chvilka divoké jízdy po hlavní třídě, porušovat rychlostní limit, fičet v protisměru, brát zatáčky přes ručku a tak podobně. Vyhýbejte se ale zbytečným karambolům, chcete mafiána vystrašit, ne zabít. Na dálnici vám naskočí tři hvězdičky, tak bacha na to. Až bude mít dost, vraťte se do kasina.
        • Explosive Situation ($7000, respect+)Dojeďte do kamenolomu, seběhněte na jeho dno, naskočte do obřího náklaďáku, rozmašírujte všechny bedny, posbírejte dynamit, po animaci naskočte na motorku, vyskákejte po přepravních pásech ven z lomu a odvezte zásilku na určené místo. Po dokončení mise se zpřístupní další série úkolů v Hunter Quarry, viz. vedlejší úkoly.
        • You Get Your Chips ($10.000, respect+)Po poměrně vtipné videosekvenci dojeďte na určené místo, do mafiánské továrny na plasty, a dostaňte se dovnitř. Hra vás nabádá k nepozorovanosti, ale je to blbost, tak jako tak dojde k vytoužené přestřelce. Neopomeňte od mafiánů ukořistit novou brokovnici, skvělou Ruskou Spasku. Vyčistěte prostor, zničte všechny označené stroje, prostřílejte si cestu ven a vraťte se do kasina.
        • Don Peyote (respect+)Tenhle úkol se nabírá před kasinem, Truth zase něco zpackal a vy abyste to řešili. Musíte jet do pouště, na vrchol hory kde Truth kalil s bandou Anglánů, a trochu se jim to vymklo z rukou. Najděte si auto které pobere dva pasažéry a vydejte se na cestu. Až najdete dva chlápky s příšernou kocovinou a vyslechnete jejich lamentování v ukrutném britském přízvuku, odvezte je na nedalekou hadí farmu, kde si hoši zřejmě taky užívali. Po cestě se jednomu z nich udělá opravdu blbě, tak mu zastavte ať se může vyzvracet... anebo radši ne. Na farmě vás nic dobrého nečeká, připravte si zbraně. Jakmile ozvěny výstřelů ustanou, seberte se a odjeďte zpátky do Las Venturas. Chvíli po ukončení mise vám zavolá Paul, že pro vás má práci, na mapě přibude ikona bílé kostky - Caligula's Casino.
        • Architectural Espionage (respect+)První mise pod ikonou dolaru spočívá ve vyfocení plánů konkurenčního kasina. Nemáte-li foťák, zastřelte označeného turistu a seberte mu ho, jinak jeďte přímo na katastr. Ochranka vás vyzve ke schování zbraně, tak poslechněte a jděte proptat slečnu na recepci. Párkrát jí odpovězte, nejlépe kladně, a pak projděte dveřmi vedle ochranky, za nimiž je schodiště (výtahy tu asi neznají). Vyběhněte až nahoru, po krátké animaci sejděte o patro níž, dejte se doprava a v místnosti na konci chodby zničte klimatizaci, čímž způsobíte požár a odlákáte pozornost ochranky od plánů kasina, které teď v posledním patře můžete vyfotit. Jakmile tak učiníte, což vám hra potvrdí nějakou hláškou a animací, budete si cestu po schodech dolů prostřílet - žhářství je tu zřejmě ten nejhorší zločin. V každém patře čeká jeden fízl, nejlepší je skrčit se (už kvůli kouři), akčně se vykotrmelcovat za roh a z kotoulu rovnou pálit. Cesta zpět do Four Dragons bude okořeněna čtyřmi zářivými hvězdičkami.
        • Key To Her Heart (respect+)Jeďte ke Caligula's Casino, počkejte až půjde krupiérka z práce a "nenápadně" ji sledujte. S trochou štěstí nebude po cestě mockrát bourat, a do sex shopu se dostane celkem rychle. Zaparkujte tak, aby vám auto nezmizelo, jděte taky dovnitř, vstupte do červeného pole a pak si v šatně kupte gimp suit, neboli latexový obleček. Carlovi to sluší, že? Vyjděte zpátky ven, sledujte krupierku až domů a zabijte Bennyho, jejího frajera, který zrovna přichází po chodníku. Teda to je taky model, jen co je pravda. S obřím umělým penisem v ruce zazvoňte, a zbytek nechte na tvůrcích animace. Odteďka máte novou přítelkyni - Millie, randěte s ní tak dlouho, dokud vám nedá přístupovou kartu do kasina. Více se dočtete v sekci vedlejší úkoly - holky.
        • Dam and Blast (respect+)Dojeďte na letiště a nasedněte do určeného letadla. K vaší smůle je to velký pomalý a líný křáp, kterého nebude úplně snadné dostat do správné výšky. V první řadě nezapomeňte zasunout podvozek, jinak se nikam nedostanete, a netlačte se střemhlav nahoru, radši trochu mírněji. Když uvidíte, že začínáte ztrácet výšku, tak na chvilinku přestaňte zvedat čumák, ale opravdu jen na chvíli. Nepovede-li se vám trefit kruh napoprvé, dejte si dostatečný rozlet a zkuste to znovu. Jakmile budete konečně skrz, vyskočte z letadla, volným pádem se přibližte k přehradě a včas rozbalte padák. Snažte se přistát do červeného pole, budiž vám k tomu pomáhej skála, o kterou se můžete "opřít" a padat podél ní. Když se náhodou netrefíte, nic se neděje, prostě doplavte/dojděte na místo.

          Po instruktážní animaci se přesuňte ke vchodu do přehrady, u kontejneru seberte nůž a pokud možno potichu zabte stráže (jde to i nahlas, ale tím přilákáte policii). Uvnitř komplexu nastražte nálože na všechny generátory a zmizte. I zde máte na výběr mezi stealthem a postřílením všech přítomných, je to jen a jen na vás.
        • Cop Wheels (respect+)Ukradněte čtyři označené policejní motorky a dovezte je na kamion, který objíždí město dokolečka po okružní dálnici. Najíždějte na korbu pomalu, ať nepřepadnete. Máte dost času, takže žádný stres. Nezabíjejte policajty, zbytečně vám naskáče víc hvězdiček, nestřílejte na motorky, maximálně sestřelte ujíždějícího fízla.
        • Up, Up And Away! (respect+)Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě, že? CJ a jeho kumpáni potřebují náklaďák v barvách konkurenčního kasina, takže chtějí ukrást dodávku a přestříkat jí. Dobře, ale aby ji mohli zcizit z parkoviště a odvézt do pouště, musí ještě sehnat nákladní vrtulník s magnetem, aby mohli auto chytit a nenápadně s ním letět přes celé město. To je v pořádku, ale jediný vrtulník tohoto typu má armáda, takže bude ještě potřeba infiltrovat vojenský objekt, postřílet několik desítek vojáků a dostat se ke kýženému stroji. Opravdu jednoduché, že?

          Už jedem... malotraktorem...
          Takže hezky od začátku, dojeďte k označenému vojenskému objektu, projeďte vraty ve chvíli, kdy (čistě náhodou zrovna v okamžiku vašeho příjezdu) bude vyjíždět Patriot, uvnitř areálu jděte doleva, prostřílejte se skladem, pak po schodech nahoru na střechu budovy, vykoste další vojáky a pomocí kulometu se ubraňte útokům dvou vrtulníků. Jakmile bude po nich, nasedněte do nákladní helikoptéry a leťte pryč.

          Jste-li pacifisti a pohled na krev vám nedělá dobře (to byste asi nečetli tento návod), sežeňte si jetpack a na střechu doleťte. Vrtulníky a pár vojáků budete stejně muset postřílet, ale ušetří to několik umělých životů (a hlavně je to jednodušší, i když ne tak zábavné). S nákladní helikoptérou doleťte na parkoviště a chytněte náklaďák. Pomocí speciálních tlačítek můžete sice hýbat lanem, ale je to zbytečné. Dopravte kořist na letiště v poušti, a je hotovo.
        • Fish In A BarrelJen nějaké papírování, podepsat smlouvu o spoluvlastnictví Four Dragons Casino. Rutina... Po ukončení akce se ozve Ken a bude další přísun práce.
        • Breaking The Bank At Caligula's ($100.000, krupiér uniforma, respect+)Tohle bude jedna z těch komplexnějších, o to však zábavnějších misí. V první řadě se přesuňte do Caligula's Casino, vejděte dovnitř a chovejte se nenápadně, tzn. po nikom nestřílejte. Doběhněte k bezpečnostním dveřím, použijte Milliinu kartu a vkročte do služebních prostor. O patro níž je místnost s generátory, vzadu je větrací šachta s oddělanou mříží, kam je potřeba hodit bombu s plynem. Musíte přikročit úplně těsně k otvoru, jinak to neprojde. Po krátké animaci pokračujte k dalšímu určenému bodu, na konci chodby opět použijte Milliinu kartu a nasaďte si brýle pro noční vidění. Sam Fisher by mohl závidět. Doběhněte do skladu, nasedněte na ještěrku a pomocí vidlí otevřete vrata, aby se tým mohl dostat dovnitř. Během této akce, pro kterou byl stanoven časový limit čtyři minuty, byste si klidně stihli uvařit kafe a zahrát ruletu, takže žádný stres.

          Hydraplán není hadraplán.
          Jakmile bude tým uvnitř, připravte se na tu zábavnější část mise, jinými slovy odjistěte kvér. Následujte čínské kolegy a postřílejte každičkého člena ochranky, který proti vám bude stát. Věřte, že to není nic těžkého. Dojděte do místnosti s trezorem, seberte nástěnné bomby, počkejte až se Zero ozve s tím, že je nějaký problém, a vydejte se zpět ke generátorům. Budou tam čekat dvě gorily. Nalepte na oba generátory po jedné náloži, jděte zpátky dolů a po cestě to odpalte. Kolegové vzápětí vyhodí do luftu dveře od trezoru, takže hurá dovnitř, čímž ale aktivujete skript a po schodech sem začne nabíhat další komando mafiánů. Všechny je postřílejte, ostatní mezitím seberou prachy a nadejte čas návratu. V cestě k autu vám bude stát hafo dalších zmetků prahnoucích po smrti.

          Všichni odjedou, jen vy zůstanete jako návnada. Jděte opět zpátky chodbou, prostřílejte se k výtahu a následně na střechu, kde přijde závěrečná, bohužel trochu debilní fáze. Musíte vyskočit na šikmou střechu a dostat se k padáku na druhé straně budovy, jenže to nebude tak jednoduché - stoupněte si tak metr od okraje, jinak se tam budete plácat jak žába v mixéru. Jakmile seberete padák, skočte a okamžitě ho otevřete, pokrčte nohy a doleťte na střechu s číhajícími policisty. Odpráskněte je, ukradněte jim vrtulník a doleťte na letiště v poušti, kde mise končí.
        • A Home In The Hills (respect+)Společně s členy Triády se pokusíte získat zpět Madd Doggovo sídlo v Los Santos, které zabral nějaký drogový dealer jménem Big Poppa. Bude to opravdu sranda, to mi věřte. Po skončení animace vyskočte z letadla, otevřete padák a dolétněte na střechu budovy, kde už si na vás brousí zuby četný uvítací výbor. Všechny postřílejte, až vám přiletí další posily, tak se snažte aby všichni přežili, načež se vydejte do nitra baráku, kde bude masakr pokračovat v hojné míře. Big Poppa vám nakonec uteče, takže nezbude než skočit do auta a vydat se za ním na honičku městem. Dostat ho by neměl být problém.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

final mise

adam pechač ,21. 12. 2010 12:11

nevim co mám dělat po poslední misi ve hře nemoch by mi někdo pomoc????????


je to jedno kdy odpovíte ale snašte se co nejdřív.

final mise

adam pechač ,21. 12. 2010 12:11

nevim co mám dělat po poslední misi ve hře nemoch by mi někdo pomoc????????


je to jedno kdy odpovíte ale snašte se co nejdřív.

pomoc!!!!!!!!!!

adam pechač ,4. 12. 2010 21:46

potřebuju návod na letadlovou školu v las venturas v poušti neumim udělat tu poslední dysciplínu prosím prosím pomocte mi!!!!!!!!!!!!

Stowaway

kubik,17. 8. 2010 18:59

mohl by mi nekdo poradit jak se dosta do toho letadla kdyz je tak rychli?? dekuji :)

jinak bomba nyvod :D

zachrana

honza,5. 7. 2010 19:26

tome musis jit do vody a potapet se as ti nabehno pointy zato(jako napriklat rizeni)tak jdi za kenem a jedes misu

the mummy tomb of the dragon emperor

jan,16. 4. 2010 18:12

hele jestly má někdo tuhle hru tak jestly by my nemohl dát návod na act4 jak tam musím zabyjet ty vlky na tom mostě a musím zachránit oconela.pls

Thanks

san andreas maniac,1. 4. 2010 8:56

perfektní návod si dobrý

navod gta san adreaas

kaly,30. 1. 2010 11:48

nejlesi navod co sem nasel na gta fakt si dobrej moc dik kaly mam radost

pro opravu

deadmann,3. 8. 2009 10:02

zatahni podvozek a muzez jed ty kokote

Pls

Gena,13. 7. 2009 23:44

Pls jak se líta ze stíhačkou???Letí nak pomalu minule jsem neco zmejde..předem díko nackl a letela rychle ae ted mi t

......

daniel,2. 4. 2009 10:15

pisu pro clena help:hej tak to uz neudelas musis zacit hrat cele gta od zacatku a ani jednou nesmis pouzit kod na to at se chodci biji nebo neco takoveho to vim jiste bo tohle co jsem tobe stalo stim meddogem tak to jse mi stalo taky

help

shit,1. 4. 2009 14:25

lidi prosim prosim prosip poradtejak mam udelat tu misi madd dogg von nez dobehnu protoa uto tak mi slitne dolu a uz me to leze na narvy poradte diky

hele

poradim ti,27. 2. 2009 19:55

ty nocni bryle sou mezi las venturas a tim druhym je to kousek od obrovskyho radaru

potrebuju najit nocni pbrile :) pls.

pls. help,14. 1. 2009 16:29

caute zdravim veck co tu ste

PLS: potrebuju najit NOCNI VIDENI!!! pls. napiste mi na skype



razzer777


pls. cekam odpovet co nejdiv
____________________________________
jsem v misi jeste v LOS SANTOS

SWEET'S GIRL

admik

admik,1. 1. 2009 15:38

diky ze se vam to libi

špatný

honza,2. 12. 2008 16:50

Není tam napsáno jak si převleču gang napište dík.

rada

VERBOVANi,12. 11. 2008 17:19

pro verbovani stiskni automatické zaměřování asi L1 a po té bud šipku nahoru nebo dolu asi na horu...

super

parada,12. 11. 2008 17:17

vybornej popis hodne mi to pomohlo u spoustu veci sem byl pak rychlejsi

super

honza,9. 11. 2008 18:11

rozhodne lepsi orientace nez na www.gta.cz

nuda

zghcgx,20. 8. 2008 11:21

fakt picka